Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazané Fotky Z Paměťové Karty?

Jak obnovit smazané fotky z paměťové karty?

s programem Recuva od firmy Piriform, Ltd. (volně ke stažení zde). Použití programu je snadné - v jednoduchém průvodci zadáte, z jakého média se snažíte data obnovit a zda se má provést běžné nebo "hloubkové" prohledání karty. Pak chvíli počkáte a voilà - soubory jsou na světě.

Přečtěte si více

Jak obnovit data z flash disku?

Nejlepší nástroje pro obnovu smazaných dat

  1. Recuva 1.5 – freeware.
  2. Puran File Recovery 1.2 – freeware.
  3. Disk Drill 1 – freeware.
  4. SoftPerfect File Recovery 1.2 – freeware.
  5. Glary Undelete 5 – freeware.
  6. Pandora Recovery 2.2 – freeware.
  7. EaseUS Data Recovery Wizard Free 9.5 – freeware.
  8. Wise Data Recovery 3.8 – freeware.
Jak odstranit synchronizované fotky? Jestliže jsou vaše fotografie synchronizovány s cloudovým úložištěm Googlu, použijte funkci »Uvolnit místo v zařízení«, aplikace vyhledá zazálohované fotografie i videa a nabídne vám jejich smazání.

Můžete se také zeptat, jak odstranit fotky?

Jak se smažou fotky a komentáře na Facebooku

Klikněte vpravo nahoře na šipku a následně odkaz Záznamy o aktivitách. Zde uvidíte fotky, které jste přidali. U konkrétní fotografie klikněte na tužku. A dále zde můžete fotku na Timeline skrýt, ale pokud ji chcete smazat, pak zvolte Odstranit.
Jak odstranit zálohované fotky? Krok 1 Klepněte a přihlaste se do aplikace Fotky Google v telefonu Android. Vyberte všechny fotografie, které chcete odstranit. Krok 2 Jakmile klepnete na ikonu Odpadkový koš Chcete-li odebrat fotografie, musíte klepnout na ikonu Přesuňte se do Bin potvrďte smazání.

Jak obnovit smazané fotky z Instagramu?

Nově platí, že pokud příspěvek smažete – ať už vědomě, nebo omylem, okamžitě se přesune do složky Nedávno smazané. Odtud ho můžete obnovit a vrátit zpět na váš profil. Hodí se si také složku průběžně procházet, jestli jste nedopatřením nesmazali obsah, o kterém nevíte. Kde najdu Zalohovane Fotky iPhone? iPhonu

Na počítači s Windows:

  1. Otevřete iCloud pro Windows.
  2. Klikněte na Úložiště.
  3. Vyberte možnost Backup.

Jak obnovit Smazane Fotky iCloud?

Ve Fotkách na iCloud.com na bočním panelu dvakrát klikněte na album Nedávno smazané. Vyberte fotky nebo videa, které chcete obnovit, a klikněte na Obnovit. Jak si promazat iPhone? Po vytvoření zálohy a ujištění se o jejím úspěšném vytvoření iOS zařízení od počítače odpojíme a v iOS pokračujeme do Nastavení > Obecné > Obnovit > Smazat data a nastavení. Opakuji, tato možnost kompletně smaže iOS zařízení a vrátí ho do továrního nastavení.

Jak najít smazanou složku?

Obnovení takto odstraněné složky je velmi jednoduché. Otevřete koš, vyhledejte požadovanou složku, na tuto složku klikněte pravým tlačítkem a vybere možnost Obnovit. Odstraněná složka se tímto způsobem vrátí na své původní místo před vymazáním.

By Cagle

Kde jsou uložená hesla ve Windows? :: Jak získat smazané fotky?
Užitečné odkazy