Domovská stránka > J > Jak Obnovit Fotky Z Nedavno Smazane?

Jak obnovit Fotky z nedavno Smazane?

Smazané fotky a videa najdete v koši galerie (Android i iOS)

V galerii se obvykle nachází úplně dole pod názvem “Nedávno odstraněné”. Složku stačí rozkliknout a obnovit smazané fotky, videa, screenshoty apod., které si chcete nechat. V koši zůstávají většinou po dobu 30 dní, potom se automaticky smažou.

Přečtěte si více

Jak obnovit Smazane video iPhone?

Krok 1Jít do Fotky app na vašem iPhone. Krok 2Klepněte na Album v pravém dolním rohu obrazovky. Krok 3Najít Nedávno byl smazán a pak vybrat na vrcholu. Krok 4Vyberte položky, které chcete zpět, a klepněte na tlačítko Zotavit se. Může se také zeptat, jak obnovit smazany icloud? V iCloud Drivu na webu iCloud.com klikněte v pravém dolním rohu okna na Nedávno smazáno. Klikněte na Obnovit vše nebo vyberte všechny soubory, které chcete obnovit, a klikněte na Obnovit.

Pokud jde o to, jak oznacit vsechny fotky v iphone?

Jak označit více fotografií najednou

  1. Otevřeme aplikaci Fotky.
  2. Rozklikneme album, ze kterého chceme fotky vybrat.
  3. V pravém horním rohu tapneme na tlačítko Vybrat.
  4. Nyní tapněte na fotku, od které chcete začít označovat.
  5. Prst z fotky nepouštějte a posuňte ním dále až k poslední fotce, kterou chcete označit.
Tak kde najdu zalohovane fotky iphone? iPhonu

Na počítači s Windows:
  1. Otevřete iCloud pro Windows.
  2. Klikněte na Úložiště.
  3. Vyberte možnost Backup.

Jak obnovit Smazane fotky?

Pokud používáte Fotky Google, máte vyhráno. Smazané fotky jsou totiž dostupné v aplikaci v koši před trvalým smazáním až po dobu 60 dnů. Jednoduše je lze vrátit zpět skrz funkci obnovení. Posléze se znovu objeví ve všech albech, kde byly původně umístěny. Jak obnovit Smazane fotky Samsung? Pokud chcete jste smazali položku a chcete ji získat zpátky, podívejte se, jestli je v koši.

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Dole klepněte na Knihovna na ikonu koše .
  3. Podržte fotku nebo video, které chcete obnovit.
  4. Dole klepněte na Obnovit. Fotka nebo video bude zpět:

Jak obnovit smazané fotky z Messengeru?

Chcete-li získat smazané fotografie, musíte si vybrat fotografie aplikace, knihovnu fotografií a fotoaparát. Klepněte na Next pokračovat. Nakonec na obrazovce uvidíte všechny smazané fotografie. Vyberte obrázky, které chcete obnovit a klikněte na Recover stáhnout je. Můžete se také zeptat, jak si promazat iphone? Po vytvoření zálohy a ujištění se o jejím úspěšném vytvoření iOS zařízení od počítače odpojíme a v iOS pokračujeme do Nastavení > Obecné > Obnovit > Smazat data a nastavení. Opakuji, tato možnost kompletně smaže iOS zařízení a vrátí ho do továrního nastavení.

Podle toho, jak si promazat icloud?

Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému, klikněte na Apple ID a pak na iCloud. Klikněte na Spravovat a pak vlevo na Zálohování. Na pravé straně uvidíte zařízení, která mají Zálohu na iCloudu zapnutou. Pokud chcete nějakou zálohu smazat, vyberte zařízení a potom klikněte na Smazat.

By Maziar Seivert

Jak obnovit data ze zálohy iCloud? :: Jak vrátit to co bylo smazáno Deletem?
Užitečné odkazy