Domovská stránka > K > Kam Zálohovat Iphone?

Kam zálohovat iPhone?

Záloha má ale přidanou hodnotu i v tom, že při výměně zařízení můžete z jeho zálohy svá data přenést do nového iOS zařízení. V zásadě máte dvě možnosti, kam svá data uschováte. Jedna je na iCloud, druhá do počítače skrze aplikaci iTunes. Využívat ale můžete klidně obě, pokud potřebujete více alternativních záloh.

Přečtěte si více

Kde najit zálohu iTunes?

V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes. Klikněte na volbu Souhrn. Klikněte na Obnovit ze zálohy. Tak jak usetrit místo na icloudu? Začínáme s Fotkami na iCloudu:

  1. Klepněte na Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Fotografie.
  2. Zapnutí Fotek na iCloudu.
  3. Zapnutím volby Optimalizovat úložiště iPhonu ušetříte místo v zařízení.

Jak zmenit uloziste iPhone?

Jděte ve svém iOS zařízení do nabídky Nastavení. Tam rozklikněte Obecné a následně Úložiště a využití iCloudu. Zde v sekci Úložiště rozjeďte volbu Spravovat úložiště. Jak obnovit telefon? Jděte do Nastavení a v něm na kartu Zálohování a obnovení dat. Mezi volbami vyberte Obnovení továrních dat. Za několik minut se vaše data smažou a telefon se restartuje.

Jak obnovit SMS ze zálohy?

➤ Pokud máte mnoho záloh a chcete obnovit některé konkrétní textové zprávy nebo zálohování MMS, stiskněte šipku vedle záloh SMS zpráv. ➤ Klepněte na „Obnovit“ a dokončete proces obnovení podle pokynů na obrazovce. Jak Zkopirovat telefon do noveho? V případě, že používáte synchronizaci s Googlem, se stačí na novém telefonu přihlásit stejným uživatelským jménem a heslem. Během prvního spuštění vám pak bude nabídnuta možnost přenosu dat ze starého telefonu, a to buď z cloudu (tj. z vytvořené zálohy), nebo přes bezdrátovou síť (tj. přímo ze starého mobilu).

A další otázka, jak ziskat stare fotky z icloudu?

Ve Fotkách na iCloud.com na bočním panelu dvakrát klikněte na album Nedávno smazané. Vyberte fotky nebo videa, které chcete obnovit, a klikněte na Obnovit. Jak obnovit Smazane video iPhone? Obnovení smazaných fotografií nebo videí

Smazané fotografie nebo videa obnovíte takto: Otevřete Fotky a klepněte na panel Alba. Přejděte dolů, klepněte na album Nedávno smazané a pak klepněte na Vybrat. Klepněte na fotky a videa, které chcete zachovat, nebo klepněte na Obnovit vše.

Když to vezmeme v úvahu, jak najit fotky z icloudu?



Používání Fotek na iCloudu

  1. Otevřete aplikaci Fotky.
  2. Klepnutím na panel Knihovna zobrazíte své fotografie.
  3. Klepnutím na panel Alba zobrazíte Moje alba, Sdílená alba, Lidi a místa, Typy médií a Další alba. Taky si můžete přečíst víc o sdílení obsahu s ostatními.

By Hyacinthia Vanhise

Jak obnovit nedavno Smazane fotky? :: Jak vypnout telefon s rozbitým displejem?
Užitečné odkazy