Domovská stránka > J > Jak Zálohovat Iphone Mac?

Jak zálohovat iPhone Mac?

Zálohování iPhonu s použitím Macu

  1. Připojte iPhone kabelem k počítači.
  2. Vyberte iPhone na bočním panelu Finderu na Macu.
  3. V horní části okna Finderu klikněte na Obecné.
  4. Vyberte „Zálohovat všechna data z iPhonu do Macu“.
  5. Chcete‑li zálohovaná data zašifrovat a chránit heslem, vyberte volbu „Šifrovat místní zálohy“.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, kam zálohovat iphone?

Záloha má ale přidanou hodnotu i v tom, že při výměně zařízení můžete z jeho zálohy svá data přenést do nového iOS zařízení. V zásadě máte dvě možnosti, kam svá data uschováte. Jedna je na iCloud, druhá do počítače skrze aplikaci iTunes. Využívat ale můžete klidně obě, pokud potřebujete více alternativních záloh. Může se také zeptat, co delat kdyz mám uzamceny iphone? Obnova přes iTunes:

Připojte uzamčený iPhone k iTunes ve Vašem Macu nebo PC. Klikněte na tlačítko s obrázkem telefonu počkejte než se dokončí synchronizace. Zvolte možnost Obnovit iPhone. Nyní se Váš iPhone obnoví do továrního nastavení.

A další otázka, co se stane při továrním nastavení?

Obnova do továrních hodnot je operace, během které dojde ke smazání všech dat, aplikací a nastavení. Dostane se do stavu v jakém byl při rozbalení z krabičky. Jedná se o doporučený krok, pokud nějaká funkce telefonu nefunguje i přes její správné nastavení. Co se Zablokovanym Iphonem? Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Kam se stahuje hudba z iTunes?

Když si předplatíte Apple Music, můžete do své hudební knihovny přidat hudbu a hudební videa z katalogu Apple Music. Hudbu přidanou do knihovny můžete streamovat přes internetové připojení. Nebo si ji stáhněte k poslechu offline. Jak zálohovat iPhone na externí disk Windows? Zálohujte iPhone na externí pevný disk na PC

  1. naformátujte externí pevný disk na NTFS, aby postup zálohování proběhl hladce.
  2. přiřaďte disku písmeno, pokud ho nemá
  3. vytvořte novou složku v kořenovém adresáři jednotky (můžete ji pojmenovat jako iPhoneBackup nebo podobně)
  4. nainstalujte iTunes do počítače se systémem Windows.

Jak nastavit ukládání na disk?

Chcete-li změnit výchozí pevný disk, klikněte na Start a poté vyberte Nastavení (nebo stiskněte Windows + I). V okně Nastavení klikněte na Systém. V okně Systém vyberte kartu Úložiště vlevo a poté přejděte dolů do části „Uložit umístění“ vpravo. Když to vezmeme v úvahu, jak smazat zálohu windows 10? Jak odstranit předchozí verzi Windows

  1. Otevřete Nastavení
  2. Vyberte volby "Systém -> Úložiště -> Tento počítač"
  3. Na této stránce přejeďte dolů a zvolte volbu "Dočasné soubory"
  4. V části "Odebrat dočasné soubory" zaškrtněte políčko "Předchozí verze Windows" a poté klikněte na tlačítko "Odebrat soubory"

Jak obnovit Windows 10 z bitové kopie?

Pokud máte bitovou kopii systému uloženou na externím pevném disku, připojte jej ke svému počítači a pak klikněte na Obnovit. Systém vypíše všechny dostupné bitové kopie systému na této jednotce. Vyberte bitovou kopii systému, z níž chcete provést obnovení⑨ a pak klikněte na [Další]⑩.

By Barde Haddix

Jak obnovit Smazane fotky z telefonu? :: Kde najdu zálohu z iTunes?
Užitečné odkazy