Domovská stránka > J > Jak Stahovat Placené Aplikace Z Google Play Zdarma?

Jak stahovat placené aplikace z Google Play zdarma?

Ke stažení aplikací z Google Play není potřeba se ani přihlašovat ke svému účtu, vše je už nastaveno a zařízeno v doplňku APK Downloader. Jednoduše na “Marketu” nalezněme volně dostupnou aplikaci a v pravé části adresního řádku se objeví ikonka APK Downloaderu.

Přečtěte si více

A další otázka, jak zrušit předplatné na google play?

Správa předplatných na Google Play

  1. Otevřete aplikaci Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Platby a předplatné Předplatné.
  4. Vyberte předplatné, které chcete zrušit.
  5. Klepněte na Zrušit předplatné.
  6. Postupujte podle pokynů.
Jak funguje Google Play? Služby Google Play propojují aplikace s dalšími službami Google, jako je přihlašování přes Google nebo Mapy Google. Služby Google Play nejsou to samé jako aplikace Obchod Google Play – jedná se o součást systému Android. Služby Google Play nezrychlují vyčerpávání baterie ani nespotřebovávají mnoho mobilní dat.

Jak obnovit aplikace z Google Play?

Otevřete Nastavení telefonu a přejděte na záložku „Aplikace a oznámení“ / „Aplikace“ *. Ze seznamu aplikací vyberte Obchod Google Play. Pokud se zobrazí možnost „Povolit“, klikněte na ni. Také, jak znovu nainstalovat obchod google play? Přejděte do nabídky »Nastavení | Aplikace | Všechny aplikace« a na seznamu vyhledejte »Obchod Google Play«. Klepněte na tuto položku a následně použijte tlačítko »Vynutit ukončení«. Při dalším spuštění by již aplikace Obchod Play měla opět fungovat správně.

Jak stahovat z Google Play bez aplikace?

Pokud stále postrádáte vaši oblíbenou aplikaci, využít můžete alternativní řešení v podobě stahování pomocí různých knihoven jako je APKPure, Petal Search nebo MoreApps. Tímto způsobem se vám do telefonu podaří nainstalovat například Whatsapp, Twitter, LinkedIn, Spotify, Waze či IDOS. Pokud jde o to, jak pridat zarizeni do google play? Jak přidat zařízení

  1. Spusťte aplikaci Nastavení na zařízení Android, Chromebook nebo iOS.
  2. Dále je třeba vybrat Účty (na některých zařízeních uživatelé a účty).
  3. Dále zvolte Přidat.
  4. Klepněte na Služby Google a pokud budete vyzváni, zadejte svou metodu ověření.

Jak se stahuje aplikace?

Jak získat aplikace

  1. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch otevřete aplikaci App Store.
  2. Procházejte karty Dnes, Hry, Aplikace nebo Arcade a najděte aplikace, které se vám líbí. Nebo klepněte na kartu Hledat a vyhledejte něco konkrétního.
  3. Klepněte nebo klikněte na cenu nebo na tlačítko Získat.
Jak zrušit předplatné kartou? Opakované platby lze zrušit u provozovatele služby, případně u provozovatele karty (není to vždy banka, ale banka bude umět poradit, jak postupovat). Kromě toho si můžete vytvořit unikátní "virtuální" karty, které zadáte jen na jednom místě. Pak můžete tuto kartu zmrazit, aniž byste ovlivnili cokoli dalšího.

Jak se odhlásit z Fitify?

Předplatné je nutné zrušit v sekci ‚Předplatné' v ‚Nastavení' vašeho mobilního zařízení.

By Sandro

Jak zjistit předplatné? :: Jak zmenit vzhled hodinek Garmin?
Užitečné odkazy