Domovská stránka > J > Jak Nahrát Zvuk Windows 10?

Jak nahrát zvuk Windows 10?

Jak nahrát záznam zvuku

Pro záznam zvuku z PC stačí otevřít hlavní nabídku Windows a do vyhledávacího pole napsat hlasový záznam. V otevřeném okně můžete stisknutím na tlačítko mikrofonu začít nahrávat záznam zvuku. Během nahrávání vidíte i délku hlasového záznamu.

Přečtěte si více

Jak nahrát obrazovku zdarma?

Jedním z nejlepších řešení pro nahrávání obsahu obrazovky je bezplatný a otevřený software OBS Studio. K jeho výhodám patří fakt, že je dostupný pro zařízení s operačními systémy Windows, macOS i Linux. Podle toho, jak nahrát video na notebooku? Pokud má váš počítač integrovanou kameru nebo připojenou webkameru, můžete pomocí aplikace Kamera fotit a natáčet videa. Když budete chtít najít aplikaci Kamera, vyberte Start > Kamera. Vyberte libovolný nadpis níže. Zobrazí se další informace o používání kamery nebo webkamery.

Jak nahrát video stream?

Nahrávání z libovolné stránky:

  1. Na Microsoft Stream (Classic) portálu vyberte Vytvořit > Upload video nebo ikonu nahrávání z horního navigačního panelu.
  2. Přetáhněte nebo vyberte soubory z počítače nebo zařízení.
Také, jak nastavit obs na stream? OBSOBSOBSNastavení

Vytvořte scénu.
  1. V OBS klikněte pravým tlačítkem na pole Scény.
  2. Vyberte Přidat.
  3. Scénu si pojmenujte.
  4. Klikněte na OK.
  5. Můžete vytvořit několik scén a pak mezi nimi během streamu přepínat.

Jak funguje OBS?

Popis. Open Broadcaster Software je open-source program na záznam a živé vysílání obrazovky počítače. Program je napsaný v programovacích jazycích C a C++. OBS umožňuje záznam ze zdroje nebo z vstupního zařízení v reálném čase, kompozici scény, kódování, dekódování, nahrávání a živé vysílání. Jak natocit obrazovku Xiaomi? Jak na nahrávání obrazovky?

  1. Otevřete aplikaci Nahrávání obrazovky.
  2. Na úvodní obrazovce klepněte na oranžové tlačítko s obrázkem kamery, umístěné v pravém dolním rohu.
  3. Tím vyvoláte plovoucí panel, který se zobrazí na displeji.
  4. Stiskněte tlačítko Start na plovoucím panelu – od tohoto okamžiku probíhá záznam videa.

Jak se Screenuje obrazovka na počítači?

V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”. A další otázka, jak udělat screen na snapchat? Jak pořídit snímek obrazovky na Snapchatu, aniž by to věděli? (Android a iOS)

  1. Přejděte do Nastavení a najděte možnost Control Center.
  2. Klepněte na něj a vyberte možnost Přizpůsobit ovládací prvky.
  3. Poté stačí přidat možnost záznamu obrazovky a máte hotovo.

Jak si ofotit stránku?

Stiskněte na klávesnici klávesu PrintScreen (Prt Sc nebo Prt Scr). Jste-li na notebooku, může být nutné stisknout kombinaci kláves Fn+Prt Scr. Tato kombinace vyfotí, co máte momentálně na obrazovce a uloží do paměti (tzv. schránky).

By Frankel

Jaká pravidla platí pro tvorbu databáze? :: Jak udělat screen video?
Užitečné odkazy