Domovská stránka > J > Jak Nahrát Zvuk Na Telefon?

Jak nahrát zvuk na telefon?

Audio Recorder

Jen si zvolíte stereo či mono režim nahrávání, kvalitu záznamu a začnete nahrávat. Vzniklý WAV či AAC soubor můžete poté sdílet či nahrát do cloudu, přejmenovat, prohnat pár filtry nebo oříznut. V nastavení si poté lze vybrat úložiště a především udělat zkoušku mikrofonu.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak vytvorit hlasovou zprávu?

Messenger má ikonku pro hlasové zprávy vlevo vedle políčka pro text. Po kliknutí se objeví velké tlačítko Record a čas. Klikněte na něj (není nutné držet) a začne se nahrávat a můžete zrušit/cancel nebo odeslat/send. Pokud jde o to, jak nahrát zvuk android? Můžete použít aplikaci Android Voice Recorder k nahrávání nejen hlasových poznámek, ale také přednášek, koncertů, kázání a dalších. Záznamy pro Android budou uloženy jako soubory MP3 v reálném čase. Hi-Q MP3 Voice Recorder navíc nahraje zvukové nahrávky do Dropboxu a na Disk Google automaticky.

Jak vytvořit nahrávku?

Nabídka start → Ovládací panely → Zvuky a zvuková zařízení → na panelu Hlasitost kliknout na upřesnit u hlasitosti zařízení. Nebo jednoduše dáte pravé tlačítko u ikonky reproduktoru, která je na liště blízko hodin a otevřete Směšovač hlasitosti pokud máte Win7 či Ovladač hlasitosti pokud máte WinXP. A další otázka, jak poslat hlasovou zpravu iphone? Začněte novou konverzaci iMessage klepnutím na ikonu pera a papíru v pravém horním rohu nebo otevřete existující konverzaci iMessage. Napravo od textového pole iMessage stiskněte a podržte malou ikonu mikrofonu (nebo pokud používáte iOS 13, ikonu, která vypadá jako řada svislých čar) a začněte nahrávat zvukovou zprávu.

Můžete se také zeptat, jak nahrát audio?

1.Záznamník Zvuku

  1. Nainstalujte program na Vašem PC s Windows 10.
  2. Otevřete aplikaci a vyberte „Nastavení“ v menu, které připomíná ozubené kolo.
  3. Přehrajte zvuk, který chcete nahrát nebo mluvte skrz mikrofon.
  4. Klikněte na tlačítko „Nahrávat“ pro započetí nahrávání.
Jak vytvořit audio nahrávku? Jak nahrávat Windows Audio pomocí FoneLab

Krok 1 Nainstalujte Screen Recorder do počítače a spusťte jej. Krok 2 klikněte Záznamník zvuku, pak přejdete na rozhraní záznamu zvuku. Krok 3 Nastavte nahrávání zvuku ze systémového zvuku nebo hlasu mikrofonu podle potřeby a poté klepněte na REC pro spuštění záznamu zvuku.

Když to vezmeme v úvahu, jak nahrávat na telefon?

Používejte nahrávání hovorů zodpovědně a jen, když je to nutné.

  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Telefon .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Nastavení Nahrávání hovorů.
  3. V sekci Vždy nahrávat zapněte možnost Čísla, která nemáte v kontaktech.
  4. Klepněte na Vždy nahrávat.
Jak vyzvednout hlasovou zpravu? Jak to funguje

Uložené zprávy si vyzvednete ze svého telefonního čísla vytočením 3311 (ze zahraničí +420 603 12 3311). Číslo vaší hlasové schránky je vaše telefonní číslo v mezinárodním formátu (např. +420 603 123 456 kde 603 123 456 je vaše telefonní číslo).

Jak se ruší hlasová schránka?

Pokud nechcete svoji hlasovou schránku používat, nemusíte volat na Linku pro podnikatele a firmy 800 203 203. Stačí pouze zrušit přesměrování tak, že vytočíte ze svého telefonu kód ##002# a odešlete (stisknout volaní). Hlasovou schránku si takto mohou deaktivovat pouze zákazníci se smlouvou.

By Hi

Jak si nastavit hlasovou schránku? :: Jak zamknout Google dokument?
Užitečné odkazy