Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Odkaz Na Obrázek Ve Wordu?

Jak vytvořit odkaz na obrázek ve Wordu?

Přidání odkazu

  1. Vyberte text nebo objekt, který chcete použít jako hypertextový odkaz.
  2. Klikněte pravým tlačítkem myši a potom klikněte na hypertextový odkaz .
  3. Na panelu Odkaz na klikněte na tlačítko Místo v tomto dokumentu.
  4. V seznamu vyberte nadpis nebo záložku, se kterou se má odkaz propojit.

Přečtěte si více

Jak na odkazy v textu?

Odkaz v textu

Číslem v kulatých závorkách, hranatých závorkách nebo horním indexu odkazujeme v textu na citované zdroje v pořadí, v jakém jsou citovány poprvé. V textovém editoru se propojují křížovými odkazy. Následné odkazy stejného citovaného zdroje obdrží stejné číslo jako první.
Jak otevřít odkaz ve Wordu? Pokud to potřebujete, klikněte na otevřít ve Wordu. Pokud chcete vytvořit hypertextový odkaz, klikněte na vložit > odkaz. Do pole zobrazený text zadejte text, na který budou lidé kliknout. Pokud chcete vytvořit odkaz na webovou adresu, zadejte nebo vložte adresu do pole adresa .

Jak kopírovat hypertextový odkaz?

Výchozí chování je odkaz, který chcete vložit jako hypertextový odkaz: V Microsoft Edge zkopírujte adresu URL, kterou chcete použít, na panelu Adresa, a to tak, že na ni kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete Kopírovat z místní nabídky nebo vyberete adresu a stisknete klávesy CTRL + C. Jak vložit odkaz na soubor do Wordu? Vložení nebo propojení se souborem ve Wordu

  1. Přejděte na Vložení > objektu.
  2. Vyberte Vytvořit ze souboru.
  3. Vyberte Procházet a zvolte soubor, který chcete použít.
  4. Vyberte Vložit.
  5. Zvolte Zobrazit jako ikonu pro vložení nebo Odkaz na soubor pro odkaz.
  6. Vyberte OK.

Jak poslat link na soubor?

Přejděte k souboru, jehož odkaz chcete zkopírovat. Klikněte na šipku rozevírací nabídky vedle souboru a potom klikněte na možnost Kopírovat odkaz. Vyberte více souborů a klikněte na možnost Sdílet > Kopírovat odkaz. Zobrazí se dialogové okno Kopírovat odkaz na soubor. Jak poslat odkaz na soubor? Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

Podle toho, jak vytvořit aktivní odkaz?

Jak poslat e-mailem odkaz na webovou stránku

Klepněte pravým tlačítkem myši nebo klepněte a podržte v těle zprávy. Vyberte možnost vložit pro vložení URL do e-mailu.
Jak vytvořit hypertextový odkaz v Excelu? Na listu vyberte buňku, ve které chcete vytvořit odkaz. Na kartě Vložení vyberte Hypertextový odkaz. Taky můžete na buňku kliknout pravým tlačítkem a vybrat v místní nabídce Hypertextový odkaz… nebo stisknout klávesy Ctrl+K.

A další otázka, jak udělat z fotky odkaz?

Obrázek, který jste vybrali se následně zobrazí v textovém editoru a nyní je zapotřebí jej kurzorem označit a kliknout na ikonku stříbrného řetězu v textovém editoru. Opět se vám zobrazí box, kam je zapotřebí vložit vámi zkopírovaný odkaz. Po uložení bude obrázek odkazovat na vámi nastavenou stránku.

By Aklog

Jak vytvořit tapetu na PC? :: Jak vytvořit 2D hru?
Užitečné odkazy