Domovská stránka > J > Jak Zaheslovat E Mail?

Jak Zaheslovat e mail?

V e-mailové zprávě vyberte Možnosti > zabezpečení > zašifrovat zprávu. Dokončete psaní zprávy a pak klikněte na Send (Odeslat). Poznámka: Když posíláte šifrovanou zprávu, použije se k zašifrování její kopie certifikát příslušného příjemce.

Přečtěte si více

Jak odkázat v textu na přílohu?

Přílohytextupříloha

Shrnutí:

  1. umístění na konci práce;
  2. stránky nečíslovat;
  3. každá příloha začíná na nové straně.
Jak se citují tabulky? Obecně se postupuje tak, že pod tabulkou/grafem se napíše Zdroj: a vypíší se odkazy/zkrácené citace použitých zdrojů (dle vybrané metody odkazování). V seznamu použité literatury na konci práce se objeví celé citace zdrojů.

A další otázka, jak odkázat na obrázek v textu?

Vložení křížového odkazu

Do dokumentu zadejte text, kterým začíná křížový odkaz. Třeba „Vysvětlení vzestupného trendu obsahuje obrázek 2“. Na kartě Vložení klikněte na Křížový odkaz. V poli Typ odkazu klikněte na rozevírací seznam a vyberte, na co chcete vytvořit odkaz.
Jak aktualizovat seznam obrázků ve Wordu? V případě, že by bylo potřeba seznam aktualizovat, stačí kliknout na seznam obrázků pravým tlačítkem myši a zvolit nabídku "Aktualizovat seznam".

Jak vložit seznam grafu Word?

4) Vložení seznamu grafů

Často tedy v závěru práce umístěte kurzor tam, kam chcete seznam vygenerovat. Následně na horní liště vyberte kartu Reference a tlačítko pro Vložení seznamu obrázků. Byť se zdá název tlačítka trochu zavádějící, generují se pomocí něho různé seznamy, tedy i požadovaný seznam grafů.
Jak zjistit plagiát? Kontrolu plagiátorství si můžete udělat kdykoliv sami. Buď strávíte mládí kopírováním vlastního textu do vyhledávacího políčka na Googlu, nebo použijete mnohem sofistikovanější a léty prověřený systém Masarykovy univerzity – Odevzdej.cz (thesis.cz).

Jak vložit list do Wordu?

Pokud chcete do svého wordového dokumentu vložit prázdnou stránku, umístěte kurzor na místo, kde má nová stránka začínat, a klikněte na Vložení > Prázdná stránka. Objeví se prázdná stránka, kterou můžete hned začít zaplňovat. Jak vložit do Wordu soubor? Vložení nebo propojení se souborem ve Wordu

  1. Přejděte na Vložení > objektu.
  2. Vyberte Vytvořit ze souboru.
  3. Vyberte Procházet a zvolte soubor, který chcete použít.
  4. Vyberte Vložit.
  5. Zvolte Zobrazit jako ikonu pro vložení nebo Odkaz na soubor pro odkaz.
  6. Vyberte OK.

Jak vložit stránku z Wordu do Wordu?

Po zkopírování obsahu stránky ho můžete vložit na jinou stránku dokumentu nebo do nového dokumentu, který vytvoříte.

  1. Umístěte kurzor do dolní části stránky, která je před zkopírované stránky.
  2. Klikněte na > prázdnou stránku a přidejte novou stránku.
  3. Umístěte kurzor na místo, kde se má text objevit na nové stránce.

By Dewees

Co je to křížený kabel? :: Jak vytvořit přílohu?
Užitečné odkazy