Domovská stránka > J > Jak Zaheslovat Složku Windows 11?

Jak Zaheslovat složku Windows 11?

Nejprve musíme umístit myš nad soubor nebo složku, kterou chceme chránit heslem. Dále klikneme pravým tlačítkem myši a vybereme vlastnosti. V rámci vlastností, v sekci Atributy, klikněte na Pokročilý. V této části v části Atributy komprese a šifrování zaškrtneme políčko Šifrujte obsah za účelem ochrany dat.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak chránit složku heslem?

Klikněte pravým tlačítkem na složku, kterou chcete zašifrovat, a vyberte Vlastnosti. Klikněte na tlačítko Upřesnit.... Podívejte se do sekce Komprese a šifrování na zaškrtávací políčko Šifrovat obsah a zabezpečit tak data. Pokud je k dispozici, zaškrtněte ho. Jak Zaheslovat JPG soubor? Otevřete soubor . zip. Klikněte na soubor a vyberte vytvořit heslo. Zadejte dvakrát libovolné heslo pro potvrzení.

Také, jak vytisknout chráněné pdf?

Klepněte na soubor PDF, který chcete vytisknout s tím, že jej zvýrazníte a poté klepněte na [OK]. Otevře se dialogové okno [Vlastnosti přímého tisku PDF]. Do okna [Heslo pro PDF:] vpravo dole v dialogovém okně zadejte heslo pro soubor PDF, který chcete vytisknout, a poté klepněte na [OK]. je vytištěn. Může se také zeptat, co je zabezpečená složka? Zabezpečená složka chrání váš soukromý obsah a aplikace, jako jsou fotografie a kontakty, před přístupem ostatních. Svůj soukromý obsah a aplikace můžete zabezpečit, i když je zařízení odemknuté.

Jak zrusit zabezpecenou slozku?

Jak odinstalovat Zabezpečenou složku?

  1. Na obrazovce Zabezpečené složky klepněte na ikonu Další možnosti.
  2. Klikněte na Nastavení.
  3. Stiskněte Odinstalovat.
  4. Klepněte na položku ODINSTALOVAT nebo ZÁLOHA A ODINSTALOVÁNÍ. • ODINSTALOVAT: Zabezpečená složka se okamžitě odinstaluje.
  5. Dokončili jste veškeré kroky. Q1.
Jak Zaheslovat album na iphone? Přejeďte po poznámce směrem doleva (slide left) Ve vyobrazené nabídce klepněte na „Zámek“ Následně nastavte heslo, a případně i nápovědu. Poté stačí poznámku otevřít a klepnout na zámek v pravém horním rohu.

Jak Zazipovat Excel?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Jak zrušit uzamčení souborů Excel? Pro zrušení uzamčení heslem zvolte "Soubor" - "Uložit jako" - "Nástroje" - "Obecné možnosti..." (viz bod 1 výše). V okně "Obecné možnosti" (viz bod 2 výše) smažte zadané heslo a potvrďte OK. Soubor uložte.

Můžete se také zeptat, jak zamknout některé buňky v excelu?

Pokud chcete uzamknout buňky v listu, postupujte takto:

  1. Vyberte buňky, které chcete zamknout.
  2. Na kartě Domů klikněte ve skupině Zarovnání na malou šipku a otevřete tak místní okno Formát buněk.
  3. Na kartě Zámek zaškrtněte políčko Uzamčeno a potom kliknutím na OK zavřete místní nabídku.

By Virgie

Jak vytvořit soubor CSS? :: Jak vytvořit zaheslovaný soubor?
Užitečné odkazy