Domovská stránka > J > Jak Se Píše Ve Wordu Odmocnina?

Jak se píše ve Wordu odmocnina?

Stiskněte a podržte klávesa Alt poté pomocí numerické klávesnice zadejte 251. Aplikace Microsoft Word by do tohoto umístění vložila odmocninu.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, jak napsat číslo dole?

číslo

KódZnak
155Ť
156ť
157Ł
158×
Když to vezmeme v úvahu, jak udělat zobáček na klávesnici? Nejprve zmáčknete kombinaci Shift + příslušná klávesa ˇ, která se nachází vpravo nahoře hned vedle klávesy Backspace.

Jak udělat na klávesnici tildu?

Postupovat budeme následujícím způsobem:

  1. Stiskneme levý Alt (hned vlevo vedle mezerníku) a držíme ho.
  2. Na numerické části klávesnice vyťukáme číslo 126.
  3. Pustíme levý Alt a automaticky dojde k zápisu vlnovky v místě, kde je v dokumentu kurzor.
Jak se počítá mocnina? Mocniny se stejným základem a různým exponentem vydělíme tak, že základ umocníme rozdílem exponentů. Sčítat a odčítat můžeme pouze mocniny o stejném základu a exponentu. Koeficienty sečteme, základy a exponenty opíšeme. Mocniny se stejným základem vynásobíme tak, že základ umocníme součtem exponentů.

Také, jak se na klávesnici píše středník?

Při českém rozložení klávesnice se středník nalézá pod klávesou [Esc]. Při anglickém rozložení se nalézá napravo od klávesy [L]. Nemůžeme-li středník v daném rozložení klávesnice nalézt, můžeme ho zadat přes kombinaci kláves ALT + 59. Jak se píše Index? Horní index naformátujete tak, že současně stisknete klávesy CTRL, SHIFT a znaménko plus (+). U dolního indexu stiskněte současně klávesu Ctrl a znaménko Rovná se (=).

Jak se dělá &?

Zde si můžete vyzkoušet, jakou máte klávesnici a rovnou si i zkuste, jak se Vám bude tento pěkný znak psát: Samozřejmě i & lze napsat pomocí ASCII kódů a nakonec to pro některé může být jednodušší. Stačí podržet levý alt a na numerické klávesnici vyťukat kód 38 a Alt pustit. Tak jak se píše m3? Metr krychlový (také metr kubický, hovorově často kubík) je jednotka objemu, značená m³, patřící do soustavy SI jako odvozená jednotka. Jeden metr krychlový je objem krychle s délkou hrany 1 metr.

Kolik je to metru čtverečních?

Metr čtverečný je základní jednotkou plošného obsahu. Plocha o velikosti jednoho metru čtverečného odpovídá obsahu čtverce, jehož strany mají velikost jednoho metru.

By Lura

Jak napsat dopis na počítači? :: Jak se píše CO2?
Užitečné odkazy