Domovská stránka > J > Jak Se Píše Selfie?

Jak se píše Selfie?

Co je to selfie? Selfie je moderní pojem, který se ještě před pár lety vůbec nevyužíval. Označuje ale autoportrét, což není nic nového. Lidé zachycovali své podobizny už od nepaměti.

Přečtěte si více

Kam se divat při Selfie?

Vždy se fotografujte tak, aby vaše tvář byla otočena směrem ke slunci nebo jinému zdroji světla. Světlo musí být ve vašem čele, nikoli v zádech. Vyvarujte se příliš silnému zdroji světla, který může jednak způsobit takzvané „přepálení“ fotografie, ale také zdůrazní stíny a může zbytečně ubrat na vaší kráse milé dámy. Jak vyfotit obličej? Najděte správný úhel

Hrajte si s perspektivou. Na záběru shora bude vaše tvář vypadat štíhlejší, ale pozor zároveň můžete obličej zdeformovat, vytvořit malou bradu a velké čelo (tzv. vzhled mimozemšťan). Záběr zdola vám naproti tomu přidá druhou bradu a obličej bude vypadat širší.

Jak se co nejlépe vyfotit?

7 tipů, jak se nechat správně vyfotit

  1. Levá strana obličeje je hezčí
  2. Sem se mi dívejte.
  3. Kruh kolem duhovky.
  4. Úsměv zvyšuje důvěru, chytrost a sympatie.
  5. Kdy by se muži neměli smát.
  6. Mírná opilost je ku prospěchu, ale neukazujte skleničku.
  7. Emoční zrcadlo.
Lidé se také ptají, jak se vyfotit holce? Těm byly ukazovány různé fotografie a ukázalo se, že nejvíc atraktivní lidem připadají obličeje, které jsou zabrané zprava, a to z 15 stupňů, takže tím pádem ukazujete levou část svého obličeje. Vedle takových fotek jsou atraktivní obličeje zabírané z 30 stupňů odleva – tedy ukazujete větší část pravé strany obličeje.

Jak Pozovat jako modelka?

Jak se naučit pózovat jako modelka

  1. Učte se pózovat před zrcadlem, abyste viděly, jak jednotlivé pózy vypadají. U některých uvidíte, že musíte víc vypnout krk, propnout záda apod.
  2. Pózování trénujte pravidelně zhruba deset až patnáct minut, dokud nebudete mít v zásobě pořádnou sbírku póz.
  3. Pořád se při pózování hýbejte.
Jak se fotit před zrcadlem? Trik je v tom přilepit přední část jazyka na horní patro za zuby. Tím se podbradek částečně schová a váš úsměv tak bude krásný a přirozený – a to i když vyceníte zuby! Pro skutečně kvalitní selfie je potřeba, abyste vypadali upraveně, není-li váš záměr vyloženě opačný. Pořádně se proto zkontrolujte v zrcadle.

Jak se vyfotit u zrcadla?

Pohled. Sice se fotíte v zrcadle, ale nikdy váš pohled nebude vypadat tak, jako vidíte v tom zrcadle. Místo toho bude nepřítomně koukat někam mimo záběr. Proto vzdejte pohled do zrcadla a prostě přiznejte bravu- nemůžete odtrhnout oči od toho výjevu v telefonu, co se zrovna chystáte vyfotit. Jak se vyfotit v prádle? Doporučujeme si pohrát s kontrastem. To znamená, že pokud se budete fotit v bílém spodním prádle, klidně se postavte před tmavší kompozici. Nezapomeňte fotku okrojit. Chcete být hvězdou snímku, proto není nutné ukázat absolutně celý byt.

Jak správně fotit postavu?

Platí pravidlo, že čím delší ohnisko použijete, tím rovnější záběr bude, což sluší jak potrétování obličeje, tak i celé postavy nebo aranžovanému skupinovému portrétu. Jde o to, že široká ohniska mají tendenci deformovat obraz a nepřirozeně tak zkreslovat.

By Lightfoot Gingery

V čem se fotit? :: Kde se používá Linux?
Užitečné odkazy