Domovská stránka > J > Jak Najít Vymazané Soubory?

Jak najít vymazané soubory?

S aplikací Disk Drill snadno a rychle obnovíte smazané soubory v příjemném uživatelském prostředí. Umí hledat a zachraňovat data z pevného disku, jednotky USB nebo z jakéhokoli jiného typu paměťového média, které lze připojit k počítači.

Přečtěte si více

Jak získat ztracené soubory?

Pokud není k dispozici žádná záloha, je čas sáhnout pro nouzové řešení pomocí nástrojů pro obnovu dat.

  1. Recuva. Pomocí nástroje Recuva můžete obnovit vymazaná data.
  2. MiniTool Partition Wizard. Na úvodní obrazovce programu uvidíte přehled všech disků.
  3. Testdisk & Photorec.
  4. SystemRescue.
  5. Win10PE SE.
Kde najít nahrazeny soubor? Klikněte pravým tlačítkem myši na soubor a kontextové nabídky zvolte »Vlastnosti«. Přepněte se na kartu »Předchozí verze«. Po chvíli načítání se zobrazí seznam verzí daného souboru. Vyberte verzi, kterou chcete obnovit a klikněte na tlačítko »Obnovit…«.

Kde jsou obnovené soubory z koše?

V postranním panelu klikněte na Koš. Pokud postranní panel nevidíte, zmáčkněte tlačítko nabídky v pravém horním rohu okna a vyberte Postranní panel. Pokud zde je smazaný soubor, klikněte na něj a vyberte Obnovit. Obnoven bude do složky, ze které byl vymazán. A další otázka, jak najít smazanou složku? Obnovení takto odstraněné složky je velmi jednoduché. Otevřete koš, vyhledejte požadovanou složku, na tuto složku klikněte pravým tlačítkem a vybere možnost Obnovit. Odstraněná složka se tímto způsobem vrátí na své původní místo před vymazáním.

Jak obnovit vymazané složky?

Jak obnovit odstraněnou složku z koše

Krok 1Otevřete Koš. Krok 2Najděte smazanou složku nebo soubor. Krok 3Klikněte pravým tlačítkem a vyberte Obnovit. Krok 4Vyčkejte chvíli a obnovte odstraněnou složku na původní cestu.
Když to vezmeme v úvahu, jak obnovit stažené soubory? Nejprve přejděte do oblasti datových typů a vyberte, jaký datový typ chcete obnovit, například Obrázek, Zvuk, Video a další. Poté přejděte do oblasti umístění a vyberte pevný disk, ve kterém je uložena složka Stažené soubory. Po kliknutí na tlačítko „Skenovat“ bude obnova dat fungovat automaticky.

Podle toho, jak obnovit vyjmuté soubory?

Nepanikařte a obnovte smazané soubory, díky programům, které to...

  1. Recuva 1.5 – freeware.
  2. Puran File Recovery 1.2 – freeware.
  3. Disk Drill 2 – freeware.
  4. Undelete 360 2.1 – freeware.
  5. UndeleteMyFiles Pro 3.1 – freeware.
  6. SoftPerfect File Recovery 1.2 – freeware.
  7. Glary Undelete 5 – freeware.
Podle toho, jak obnovit smazanou plochu? Pokud máte PC s operačním systémem Windows 10 a nemůžete Koš nalézt, klikněte pravým tlačítkem myši na plochu, zvolte možnost Personalize -> Themes -> Desktop icon settings, a zaškrtněte položku “Recycle Bin”. Koš by se měl objevit na ploše vašeho počítače.

Jak najít ztracený soubor Excel?

Přejděte na Informace o > a > na Spravovat dokument> Obnovit neuložené sešity v Excelu nebo Obnovit neuložené prezentace v PowerPointu. Vyberte soubor a pak vyberte Otevřít.

By Merritt

Jak dostat zpět věci smazané z koše? :: Jak zjistit umístění aplikace?
Užitečné odkazy