Domovská stránka > J > Jak Zapnout Drm V Chromu?

Jak zapnout DRM v Chromu?

Volba nastavení ochrany soukromí

  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klikněte na Ochrana soukromí a zabezpečení.
  4. Vyberte, která nastavení chcete vypnout. Pokud chcete nastavit, jak má Chrome zacházet s obsahem a oprávněními na konkrétním webu, klikněte na Nastavení webu.

Přečtěte si více

Jaký prohlížeč pro Windows Vista?

Internet Explorer 9 pro Win Vista 32bit CZ TIP ZDARMA. Co je lepší Chrome nebo Firefox? Zatímco Chrome vyhrává na poli doplňků a rozšíření, Firefox má dobře vybranou sadu vestavěných funkcí, jako je neskutečně šikovný nástroj ke snímání stránek či funkce čtecího režimu, která ze stránky odstraní vše kromě textu článku, který čtete.

Jaký prohlížeč pro Win XP?

Pokud chcete riskovat a nadále používat svoje oblíbené „xpéčka“, je tu jedno řešení. Prohlížec Chrome od Googlu zná asi každý. Ani ten ale na Windows XP již nenainstalujete. Existuje však upravená verze, která se jmenuje Chromium (Advanced Chrome Custom Build), který Vám bude na XP fungovat. Jaký prohlížeč pro Windows 7? Operační systém Windows 7 naštěstí ještě stále podporuje řada hlavních výrobců internetových prohlížečů. Velmi oblíbený je internetový prohlížeč Chrome od firmy Google, nicméně v porovnáních internetových prohlížečů jej překonala Opera. Skvělou volbou je i Firefox.

Co je to Brave?

Brave je prohlížeč zaměřený na ochranu soukromí, výchozí nastavení je automatické blokování online reklamy a sledovačů webových stránek. Je dostupný pro řadu operační systémů, např. Microsoft Windows, macOS, Linux, Android či iOS. Jaký prohlížeč do mobilu? Stručně/vhodné pro. Google Chrome je patrně nejpoužívanější internetový prohlížeč. Ten způsobil ve světě velkou revoluci, díky které na něj začali uživatelé přecházet z ostatních prohlížečů. V internetovém prohlížeči vám nebude chybět nejspíš nic, co můžete potřebovat.

Co to je seznam?

Seznam.cz je český internetový portál a vyhledávač. Byl založen roku 1996 Ivem Lukačovičem a posléze se stal jedním z prvních českých internetových katalogů a vyhledávačů v České republice. Jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými webovými prohlížeči? Zatímco Firefox, Chrome, Edge, Brave a Opera fungují na všech hlavních systémech a snadno se instalují, Internet Explorer a Safari fungují pouze na vlastních systémech společnosti Microsoft, resp. Apple.

Lidé se také ptají, co je to webový prohlížeč?

Webový prohlížeč vás provádí po internetu. Stahuje informace z různých částí webu a zobrazuje je na vašem počítači nebo mobilním zařízení. Text, obrázky a videa se po internetu přenášejí pomocí protokolu nazvaného Hypertext Transfer Protocol.

By Algy Belfort

Jaký notebook je nejlepší pro zpracování fotek? :: Kolik lidí mluvi italsky?
Užitečné odkazy