Domovská stránka > J > Jak Zjistit Kolik Mám Creditu?

Jak zjistit kolik mám Creditu?

Stav svého kreditu zjistíte jednoduše a zdarma - stačí napsat kód ve tvaru *104*# a stisknout tlačítko pro volání. V některých telefonech máte dokonce tuto volbu přednastavenou.

Přečtěte si více

Jak zjistit puvod iPhone podle IMEI?

Na webových stránkách iUnlocker.com lze zjistit stáří telefonu po zadání IMEI nebo sériového čísla. Oba tyto identifikátory naleznete v Nastavení → Obecné → Informace. Podle toho, jak zjistit stáří iphone? V případě iPhonu můžete prostřednictvím sériového čísla (či IMEI) zjistit přesný model, zdali je zapnuté Najít iPhone, barvu, velikost úložiště, přesné stáří, datum výroby, kde bylo zařízení vyrobeno a několik dalších informací.

Jak zjistím co mám za iPhone?

Zjištění čísla modelu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Podívejte se do Nastavení Přejděte do Nastavení > Obecné > Informace.
  2. Podívejte se na zařízení
  3. Na iPhonu 7 a starším, iPadu nebo iPodu touch najdete číslo modelu na zadní straně zařízení.
Podle toho, jak zjistit telefonní číslo podle adresy? KdoMiVolal.eu je uživatelská databáze poskytující informace o telefonních číslech včetně vyhledávání telefonních čísel.

Jak zjistit kdo volal ze skrytého čísla?

neznámé číslo

Jak zjistit, kdo mi volá podle čísla

  1. muzutozvednout.cz.
  2. vyhledatcislo.cz.
  3. kdovolal.cz.
  4. kdomivolal.eu (nabízí i stejnoujmennou mobilní aplikaci)
Jak zjistit kdo mi volal podle čísla zdarma? zjistitkdočíslo

Najít telefonní číslo majitele je možné přes tyto webové stránky:
  1. www.kdomivolal.cz.
  2. www.kdomivolal.eu.
  3. www.muzutozvednout.cz.
  4. www.vyhledatcislo.cz.

Jak zjistím svuj OKU kód?

V detailu vašeho telefonního čísla sjeďte úplně dolů do sekce Podpora a související odkazy k nenápadnému textovému odkazu na konci stránky "Zobrazit ověřovací kód účastníka (OKU)". OKU kód Vám bude zpřístupněn po zadání vašeho administrátorského hesla. A je to! Toto je váš OKU kód. Může se také zeptat, jak zjistit oku vodafone? OKU u Vodafonu zjistíte jednoduše ve vaší zákaznické sekci (Můj Vodafone) na adrese: www.vodafone.cz/muj/prihlaseni. Jakmile se přihlásíte, sjeďte myší dolů do patičky a klikněte na Nastavení služeb - Služby, sjeďte dolů a klikněte na Ostatní - Kódy pro přenos čísla - Vyřeším si sám - Zobrazit.

Jak zjistit OKU O2?

OKU u O2 zjistíte jednoduše ve vaší zákaznické sekci (Moje O2) na webu moje.o2.cz. Jakmile se přihlásíte, klikněte na vaše telefonní číslo. Po zobrazení karty produktu sjeďte dolů a klikněte na Zobrazit ověřovací kód účastníka (OKU). Autorizační kód OKU se vám zobrazí po zadání vašeho administračního hesla.

By Caye Delacy

Jak nastavit IMAP? :: Jak získat data z Rozbiteho telefonu?
Užitečné odkazy