Domovská stránka > J > Jak Zjistit Polohu Vypnutého Iphonu?

Jak zjistit polohu vypnutého iPhonu?

Zjištění polohy zařízení

V aplikaci Najít iPhone na iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt. Název zařízení se zobrazí uprostřed panelu nástrojů. Pokud lze zjistit polohu zařízení: Objeví se na mapě a vy uvidíte, kde je.

Přečtěte si více

Jak videt polohu iPhone?

Na aktuální a poslední známou polohu vašich zařízení se můžete podívat v aplikaci Najít. Klepněte na panel Zařízení v dolní části obrazovky a potom na název zařízení, jehož polohu chcete zjistit. Je-li možné zařízení lokalizovat: Předmět se objeví na mapě, takže hned uvidíte, kde právě je. Jak najdu svuj iPhone? Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta. Ale stále můžete ochránit svůj účet, i když jste nezapnuli funkci Najít.

Jak na iPhonu sdilet polohu?

Na iPhonu, iPadu nebo Macu otevřete aplikaci Najít. Klepněte nebo klikněte na panel Lidé. Klepněte nebo klikněte na jméno člena rodiny a dalším klepnutím nebo kliknutím zobrazte nabídku. Klepněte nebo klikněte na Sdílet moji polohu. Jak najít Ignorovane zařízení iPhone? Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení.

Jak vyhledat iPhone podle čísla?

Celý doporučený postup je tady: Přihlaste se na web icloud.com/find nebo k aplikaci Najít na jiném Apple zařízení. Vyhledejte své zařízení. Otevřete aplikaci Najít nebo jděte na iCloud.com a klikněte na Najít iPhone. Jak zjistit polohu kamarada? Google vymyslel aplikaci, kde vzájemně naleznete svojí polohu. Zázrak se jmenuje Google Trusted Contacts a funguje prakticky velmi jednoduše: přidáte blízké přátele, rodinu nebo kohokoli komu věříte a povolíte jim polohu zobrazovat. U slova “povolíme” se ještě krapet pozastavíme.

Podle toho, jak sdilet s nekym polohu?

polohy

Žádost o polohu osoby

  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Mapy Google .
  2. Klepněte na vaše profilová fotka nebo iniciála. Sdílení polohy.
  3. Klepněte na kontakt, se kterým jste už někdy polohu sdíleli.
  4. Klepněte na Požádat. Požádat.
Jak Najít iPhone přes Android? Na zařízení s operačním systémem Android otevřete webový prohlížeč a přesuňte se na stránky icloud.com. Jakmile tak učiníte, tak se přihlaste pomocí vašeho Apple ID. Po přihlášení se zobrazí seznam aplikací, ve kterém je nutné se přesunout do aplikace Najít iPhone.

Jak Najít iPhone přes Apple ID?

Přihlášení do aplikace Najít iPhone na webu iCloud.com

  1. Přejděte na icloud.com/find.
  2. Přihlaste se svým Apple ID a heslem, které jste použili při nastavení zařízení pro aplikaci Najít (nebo Najít iPhone).

By Colston Luc

Jak zapnout služby Najít iPhone? :: Jak zjistit polohu telefonu přes WhatsApp?
Užitečné odkazy