Domovská stránka > J > Jak Se Prihlasit Do Office 365?

Jak se prihlasit do Office 365?

Otevřete aplikaci Office. Na obrazovce Účet klepněte na Přihlásit. V okně Přihlásit zadejte e-mailovou adresu a heslo, které používáte pro Office. Může to být váš osobní Účet Microsoft, který je spojený s Office, nebo uživatelské jméno a heslo, které používáte pro svůj pracovní nebo školní účet.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak zaplatit microsoft?

Zaplacení částky po splatnosti za předplatné od Microsoftu

  1. Přihlaste se na stránce Služby a předplatná se svým účtem Microsoft. Přihlásit se.
  2. V seznamu vyhledejte předplatné po splatnosti a vyberte Zaplatit.
  3. Zkontrolujte svůj způsob platby.
  4. Jakmile budete mít způsob platby nastavený, vyberte Další a proveďte platbu.
Když to vezmeme v úvahu, jak na office 365? U plánů Microsoftu 365 se přístup k internetu vyžaduje i pro správu účtu předplatného, například k instalaci aplikací do dalších počítačů nebo ke změně fakturačních údajů. Připojení k internetu je potřeba také pro přístup k dokumentům uloženým na OneDrivu, pokud jste si nenainstalovali desktopovou aplikaci OneDrive.

Také, kolik stojí offici?

Pokud jde o Office 2021, nekomerční varianta pro studenty a domácnosti je za doporučených 4099 Kč, edice pro domácnosti a podnikatele stojí 8299 Kč a verze pro profesionály je za 15 999 Kč. V českých e-shopech se však všechny dají koupit výrazně levněji, u nejvyšší verze lze ušetřit i několik tisíc. Jak obnovit Office? Pokud chcete zobrazit celé podokno Obnovení dokumentu, najeďte myší na pravý kraj panelu. Zobrazí se vám šipka ukazující doleva a doprava. Na šipku klikněte a potáhněte ji doprava, abyste podokno Obnovení dokumentu rozšířili.

Jak se přihlásit na účet Microsoft?

Přejděte na účet Microsoft a vyberte Přihlásit se. Zadejte e-mail, telefonní číslo nebo přihlašovací údaje služby Skype, které používáte pro další služby (Outlook, Office atd.), a pak vyberte Další. Pokud nemáte účet Microsoft, můžete vybrat odkaz Nemáte účet? Také, jak vytvořit pracovní účet microsoft? Jak vytvořit nový účet Microsoft

  1. Přejděte na account.microsoft.com, vyberte Přihlásit se, a potom vyberte Vytvořte si ho!
  2. Pokud si chcete raději vytvořit novou e-mailovou adresu, vyberte Získat novou e-mailovou adresu, vyberte Další a pak postupujte podle pokynů.

Jak stáhnout Office 365 zdarma?

Jak získat Office 365 zdarma (není třeba nic stahovat)

  1. Přejděte přímo na web Office kliknutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu.
  2. Klikněte na tlačítko PŘIHLÁŠENÍ (SIGN IN).
  3. Pokud již máte účet Microsoft, přihlaste se do něj a přejdete přímo do aplikací sady Office.
Jak nakupovat na Microsoft Store? Když nakupujete aplikace nebo hry v Microsoft Storu, ikona plus znamená, že můžete u takové položky provádět nákupy v rámci aplikace. U nákupů v aplikaci použijete stejný proces pokladny jako při nákupu aplikací a her v aplikaci Microsoft Store.

Jak platit na Xboxu?

Postup na konzoli Xbox

Stisknutím tlačítka Xbox  otevřete přehled. Přejděte na Profile & system (Profil a systém) > Settings (Nastavení) > Account (Účet) > Subscriptions (Předplatná) a podle pokynů zaplaťte.

By Stacy Thew

Jak zaplatit hru na Xbox? :: Jak zvýšit otáčky ventilátoru?
Užitečné odkazy