Domovská stránka > J > Jak Zaplatit Hru Na Xbox?

Jak zaplatit hru na Xbox?

Existují totiž dva způsoby, jak platit na Live, ať již za hry, Gold členství, přídavky do her, položky ve Windows Store atd..

  1. přes kreditní kartu (popřípadě PayPal) přiřazenou k Live účtu.
  2. přes Live kredit zakoupený jako stírací kód (podobně jako kredit u mobilu)

Přečtěte si více

Jaký je rozdíl mezi Office 365 a Microsoft 365?

Jaký je rozdíl mezi Office 365 a Microsoftem 365? Microsoft 365 obsahuje všechno, co znáte z Office 365. Microsoft 365 pomáhá lidem i firmám dosahovat lepších výsledků pomocí inovativních aplikací Office, inteligentních cloudových služeb a špičkového zabezpečení. Jak funguje Office 365? Microsoft Office 365 je sada aplikací jako jsou Outlook, Word, Excel, PowerPoint, SharePoint a další aplikace, které jsou součástí Office 365. Protože Office 365 funguje na předplacené bázi, dostanete vždy tu nejaktuálnější verzi a když Microsoft zrovna provádí aktualizaci, aktualizuje se i váš Office 365.

Když to vezmeme v úvahu, na co je office?

Microsoft Office je kancelářský balík od firmy Microsoft, existující ve verzích pro Microsoft Windows a macOS. Kolik stojí licence na Office? Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ od 915 Kč | Zboží.cz.

Můžete se také zeptat, jak získat zdarma office?

Používejte Office Online v prohlížeči; Je to zdarma

Chcete-li získat přístup k těmto bezplatným webovým aplikacím, přejděte na Office.com a přihlaste se pomocí bezplatného účtu Microsoft. Klepnutím na ikonu aplikace – například Word, Excel nebo PowerPoint – otevřete webovou verzi dané aplikace.
A další otázka, kolik stojí microsoft účet? Za vedení účtu Microsoft, ukládání peněz na něj ani za nakupování věcí u nás jeho prostřednictvím se neplatí žádné poplatky. Jinými slovy, je zdarma.

A další otázka, jak najít poslední uložený soubor?

Pokud chcete zobrazit nedávnou použité soubory a také aktivity v MS Windows, můžete zvolit tuto cestu: Vyhledávací pole (lupa) → Spravovat časovou osu: Na časové ose uvidíte nejen naposledy otevřené soubory, ale také naposledy použité aplikace: Z tohoto zobrazení vyskočíte jednoduše klávesou ESC. Jak obnovit dokument ve Wordu? Pokud jste soubor neuložili

Přejděte na Informace o > a > dokumentu > Obnovit neuložené dokumenty. Vyberte soubor a pak vyberte Otevřít.

Jak obnovit soubor Excel?

Pokud jste soubor neuložili

  1. Přejděte na Informace o > a > na Spravovat dokument> Obnovit neuložené sešity v Excelu nebo Obnovit neuložené prezentace v PowerPointu.
  2. Vyberte soubor a pak vyberte Otevřít.
  3. Na panelu v horní části souboru vyberte Uložit jako a soubor uložte.

By Spada Cason

Jak zablokovat App Store? :: Jak se prihlasit do Office 365?
Užitečné odkazy