Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Office 365 Na Mac?

Jak nainstalovat Office 365 na Mac?

Na první instalační obrazovce spusťte instalaci výběrem možnosti Pokračovat. Přečtěte si licenční smlouvu pro software a pak klikněte na Pokračovat. Odsouhlaste podmínky licenční smlouvy pro software výběrem možnosti Souhlasím. Zvolte, jak chcete Office nainstalovat, a klikněte na Pokračovat.

Přečtěte si více

Jaký je rozdíl mezi Office 365 a Microsoft 365?

Jaký je rozdíl mezi Office 365 a Microsoftem 365? Microsoft 365 obsahuje všechno, co znáte z Office 365. Microsoft 365 pomáhá lidem i firmám dosahovat lepších výsledků pomocí inovativních aplikací Office, inteligentních cloudových služeb a špičkového zabezpečení. Jak nainstalovat Microsoft Office do Macbooku? Krok 1: Přejděte na https://www.office.com/setup. Krok 2: Přihlaste se přes svůj Účet Microsoft nebo si ho vytvořte, pokud ho ještě nemáte (účet si můžete vytvořit pomocí jakékoli existující e-mailové adresy, kterou už máte). Krok 3: Zadejte kód Product Key pro Office, bez pomlček.

Tak jak se prihlasit do office 365?

Otevřete aplikaci Office. Na obrazovce Účet klepněte na Přihlásit. V okně Přihlásit zadejte e-mailovou adresu a heslo, které používáte pro Office. Může to být váš osobní Účet Microsoft, který je spojený s Office, nebo uživatelské jméno a heslo, které používáte pro svůj pracovní nebo školní účet. Jak přeinstalovat Office 365? Pomocí svého účtu se přihlaste do portálu Office 365, vyberte jazyk (čeština) a klikněte na Nainstalovat. Takto získaný software nesmí být použitý pro komerční účely, viz licenční podmínky. Pokud jste zaměstnanec a nemáte v Office 365 možnost stažení (viz níže), nastavte si v INETu licenci A3.

Podle toho, jak nainstalovat office 365 zdarma?

Jak získat Office 365 zdarma (není třeba nic stahovat)

  1. Přejděte přímo na web Office kliknutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu.
  2. Klikněte na tlačítko PŘIHLÁŠENÍ (SIGN IN).
  3. Pokud již máte účet Microsoft, přihlaste se do něj a přejdete přímo do aplikací sady Office.
Jaké Office pro Windows 10? Tablet s Windows: Aplikace Office 2021 (Word 2021, Excel 2021, PowerPoint 2021, OneNote 2021, Outlook 2021, Publisher 2021 a Access 2021) vyžadují Windows 10. Aplikace Office Mobile (Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile a OneNote) vyžadují Windows 10.

Jak byste někomu vysvětlili co je to Microsoft 365?

Microsoft 365 je předplatné, které v jednom spojitém a integrovaném prostředí přináší nejnovější funkce pro týmovou spolupráci. Microsoft 365 zahrnuje propracované desktopové aplikace Office, které dobře znáte – třeba Word, PowerPoint a Excel. Jaké Office koupit? Pokud potřebujete sady Office pro domácnosti, doporučujeme nejaktuálnější trvalou licenci Microsoft Office 2019 pro studenty a domácnosti nebo Microsoft Office 2021 pro studenty a domácnosti.

A další otázka, jak nainstalovat program na mac?

Instalace přetažením

  1. Instalace přetažením. Od doby, co existuje App Store pro Mac, se již dávno nejedná o tu snazší variantu.
  2. Ikonku aplikace stačí přetáhnout do znázorněné ikony aplikací.
  3. Stažený obraz disku je ale stále připojený a můžete ho vidět například ve Finderu v části zařízení.

By Elazaro

Jak vypada USB-C? :: Jak změnit Bedrock na Java?
Užitečné odkazy