Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Office 365?

Jak stáhnout Office 365?

Pokud chcete nainstalovat Office, zkuste se přihlásit přímo na stránku Software Microsoft 365. Vyberte požadovaný jazyk a bitovou verzi (uživatelé PC si můžou vybrat mezi 32bitovou a 64bitovou verzí) a potom klikněte na Nainstalovat.

Přečtěte si více

Jak stáhnout OpenOffice zdarma?

Souhrnné informace o OpenOffice

  1. Licence. Freeware.
  2. Verze programu. 4.1.11.
  3. Autor. OpenOffice.org.
  4. Potřeba instalace. ano.
  5. Domovská stránka. www.openoffice.org.
  6. Velikost souboru. 124,08 MB.
  7. Operační systém. Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10.
  8. Jazyk. Čeština.
Jak vyhledavat v Powerpointu? V pravém horním rohu okna PowerPoint klikněte na šipku vedle tlačítka Hledat v prezentaci. Vyberte Nahradit. Do pole Najít zadejte text, který chcete vyhledat, a do pole Nahradit čím zadejte text, který chcete použít jako náhradu. Pokud chcete vyhledat další výskyt textu, klikněte na Najít další.

Čím nahradit Microsoft Outlook?

Náhrada za poštovního klienta MS Outlook? Je zdarma! Je to Thunderbird. Jaké Office pro Windows 10? Tablet s Windows: Aplikace Office 2021 (Word 2021, Excel 2021, PowerPoint 2021, OneNote 2021, Outlook 2021, Publisher 2021 a Access 2021) vyžadují Windows 10. Aplikace Office Mobile (Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile a OneNote) vyžadují Windows 10.

Podle toho, v čem psát na macu?

Pomocí aplikací v macOS (například Pages či TextEditu) nebo aplikací z Mac App Storu můžete vytvářet zprávy, eseje, tabulky, finanční grafy, prezentace a mnoho dalších typů dokumentů. V čem psát text? Programy na psaní textů v PC – placené i zdarma

  • Poznámkový blok. Tento jednoduchý textový editor je obsažený v Microsoft Windows a ke své činnosti využívá třídu EDIT zabudovanou v operačním systému.
  • Microsoft Word.
  • LibreOffice Writer.
  • WordPad.
  • PSPad.
  • OpenOffice.org Writer.
  • LyX.
  • GNU Emacs.

Může se také zeptat, kde napsat dokument?

Vytvoření dokumentu

  1. Spusťte aplikaci Word. Nebo pokud je Word už otevřený, vyberte Soubor >Nový.
  2. Do pole Hledat online šablony zadejte hledané slovo, jako je dopis,životopis nebo faktura.
  3. Kliknutím na šablonu zobrazíte náhled.
  4. Vyberte Vytvořit.
Co je to OpenOffice? Apache OpenOffice (dříve OpenOffice.org) je kancelářský balík šířený jako svobodný software pod licencí Apache. Je komukoliv dostupný zdarma, schopný provozu pod operačními systémy Microsoft Windows, macOS, Linux, Solaris a FreeBSD. Všechny jeho součásti jsou přeloženy do více než 110 jazyků vč.

Tak co je to libreoffice?

LibreOffice je svobodný a otevřený kancelářský balík, projekt nadace The Document Foundation. Vznikl v roce 2010 jako alternativní větev programu OpenOffice.org.

By Velda

Jak otevřít soubor RAR zdarma? :: Jak digitalne kreslit?
Užitečné odkazy