Domovská stránka > J > Jak Zjistit Polohu Druheho Iphonu?

Jak zjistit polohu druheho iPhonu?

Zjištění polohy zařízení

V aplikaci Najít iPhone na iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt. Název zařízení se zobrazí uprostřed panelu nástrojů. Pokud lze zjistit polohu zařízení: Objeví se na mapě a vy uvidíte, kde je.

Přečtěte si více

Jak najít majitele iPhone?

Každý iPhone má někde vytištěno jedinečné číslo zvané IMEI. Tyto informace můžete použít ke sledování vlastníka. Pokud je iPhone zapnutý, uvidíte ikonu název telefonní společnosti v levém horním rohu, může to být výchozí bod k vyhledání vlastníka. A další otázka, jak zjistit něčí apple id? Své Apple ID zjistíte po otevřením iCloud pro Windows. Případně spusťte iTunes, vyberte Účet a poté klikněte na Zobrazit můj účet. Jste-li k iTunes přihlášení svým Apple ID, ukáže se vám název účtu i s emailovou registrační adresou.

Co delat kdyz najdu iPhone?

Jak postupovat, když najdete ztracený iPhone

  1. Zkontrolujte nabití zařízení Prvním krokem při nalezení ztraceného iPhonu je zajištění jeho nabití.
  2. Je aktivní kódový zámek?
  3. Zkontrolujte Zdravotní ID.
  4. Zařízení v režimu ztráty.
  5. Zeptejte se Siri.
Pokud jde o to, co je rezim ztraty iphone? Režimu ztráty umožňuje váš iPhone, iPad, iPod touch, Mac nebo Apple Watch zamknout, aby se nikdo nedostal k vašim osobním údajům. Režim ztráty můžete zapnout v aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com.

Jak najdu svuj iPhone?

Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta. Ale stále můžete ochránit svůj účet, i když jste nezapnuli funkci Najít. Tak jak zjistit polohu kamarada? Google vymyslel aplikaci, kde vzájemně naleznete svojí polohu. Zázrak se jmenuje Google Trusted Contacts a funguje prakticky velmi jednoduše: přidáte blízké přátele, rodinu nebo kohokoli komu věříte a povolíte jim polohu zobrazovat. U slova “povolíme” se ještě krapet pozastavíme.

Jak sdilet polohu na iPhonu?

Na iPhonu, iPadu nebo Macu otevřete aplikaci Najít. Klepněte nebo klikněte na panel Lidé. Klepněte nebo klikněte na jméno člena rodiny a dalším klepnutím nebo kliknutím zobrazte nabídku. Klepněte nebo klikněte na Sdílet moji polohu. Jak zablokovat ukradený iPhone? Jak zablokovat iPhone

  1. přihlaste se na icloud.com/find (můžete tak učinit z jakéhokoli jiného zařízení)
  2. zařízení, které chcete zablokovat, označte jako ztracené
  3. zařízení se tak na dálku uzamkne přístupovým kódem a ochrání tak data a citlivé informace.
  4. současně s blokací se deaktivuje také Apple Pay.

Jak zjistit majitele Apple Watch?

Použijte k pomoci s nalezením majitele Siri

Prvním možností je doufat, že má majitel správně vyplněné kontakty, díky čemuž byste se mohli dovolat například matce, otcovi, manželce, manželovi a dalším blízkým. Ty pak mohou majitele kontaktovat a sdělit vám vaše telefonní číslo.

By Corny Smitterman

Jak zjistit zapomenuty iCloud? :: Jak přehrát AVI v mobilu?
Užitečné odkazy