Domovská stránka > J > Jak Používat Wetransfer?

Jak používat WeTransfer?

Jak funguje WeTransfer

Ke sdílení souboru s WeTranster potřebujeme pouze soubor nebo složku, které chceme sdílet, jméno příjemce a e-mail. Nic víc. Není třeba se registrovat na webových stránkách abychom mohli posílat soubory, pokud nechceme používat verzi Pro, která eliminuje omezení, která najdeme ve verzi zdarma.

Přečtěte si více

Jak se posílají data?

Velikost souborů, které si mezi sebou uživatelé vyměňují, neustále narůstá. Zatímco v dřívějších dobách postačil k poslání souborů e-mail, dnes je nejvhodnějším řešením použití internetové úschovny. Lidé se také ptají, jak poslat data přes internet? Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Jak sdilet velke soubory?

Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet. Jak stahovat z WeTransfer? Stačí otevřít e-mail a kliknout na odkaz, který vás přesměruje na web Wetransfer. Poté stačí kliknout na tlačítko „Stáhnout“ a obnovit vaše soubory.

Také, jak poslat nekomu data?

ta je na 161 MB max. Firefox send nebo jak se to jmenuje. Google disk, ale 50 GB je moc. Jak poslat 300 MB? Zásilková služba sendspace se ovládá prostřednictvím jednoduché stránky v internetovém prohlížeči. Stačí jen zvolit soubor k odeslání (s maximální velikosti 300 MB) a zadat adresu příjemce. Internetová služba nahraje soubor na server a příjemci pošle e-mail s odkazem ke stažení.

Podle toho, jak poslat něco přes úschovnu?

Úschovna. K odeslání stačí vyplnit adresu odesílatele, zvolit jeden nebo více souborů, zadat e-maily příjemců a případně napsat krátkou zprávu. Adresáti budou po nahrání souborů vyzváni k vyzvednutí zásilky, ke kterému mohou použít buď přímý odkaz, nebo unikátní kód. Jak uložit data na internet? Mezi oblíbená cloudová úložiště patří Dropbox, Disk Google a OneDrive, pro uživatele přístrojů Apple pak iCloud. Existuje ale i řada dalších, například SugarSync, Sync.com nebo česká Capsa.

Může se také zeptat, jak velký objem dat lze poslat emailem?

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google.

By Kamerman Mattys

Jak poslat odkaz na soubor? :: Jak poslat pozvánku na Teams hovor?
Užitečné odkazy