Domovská stránka > J > Jak Stahovat Z Wetransfer?

Jak stahovat z WeTransfer?

Stačí otevřít e-mail a kliknout na odkaz, který vás přesměruje na web Wetransfer. Poté stačí kliknout na tlačítko „Stáhnout“ a obnovit vaše soubory.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak se posílají data?

Velikost souborů, které si mezi sebou uživatelé vyměňují, neustále narůstá. Zatímco v dřívějších dobách postačil k poslání souborů e-mail, dnes je nejvhodnějším řešením použití internetové úschovny. Jak poslat data přes internet? Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Podle toho, co je to we transfer?

Aplikace WeTransfer dovoluje odesílat a sdílet skrze Internet až 10GB soubory. Kromě velmi jednoduchého a intuitivního použití potěší také fakty, že funguje zcela zdarma a především bez nutnosti registrace. Lidé se také ptají, jak poslat nekomu data? ta je na 161 MB max. Firefox send nebo jak se to jmenuje. Google disk, ale 50 GB je moc.

Jak sdilet velke soubory?

Velice pohodlnou cestou, jak sdílet velké soubory, je využití cloudových disků. Tuto funkci podporují prakticky všechny služby a princip jejich fungování je velice podobný. Výhodou je, že soubory uložené v cloudu už není nutné nikam zvlášť nahrávat, takže celý proces obvykle proběhne poměrně rychle. Podle toho, jak poslat 300 mb? Zásilková služba sendspace se ovládá prostřednictvím jednoduché stránky v internetovém prohlížeči. Stačí jen zvolit soubor k odeslání (s maximální velikosti 300 MB) a zadat adresu příjemce. Internetová služba nahraje soubor na server a příjemci pošle e-mail s odkazem ke stažení.

Jak uložit data na internet?

Mezi oblíbená cloudová úložiště patří Dropbox, Disk Google a OneDrive, pro uživatele přístrojů Apple pak iCloud. Existuje ale i řada dalších, například SugarSync, Sync.com nebo česká Capsa. Jak velký objem dat lze poslat emailem? Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google.

Jak poslat odkaz na soubor?

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

By Spindell

Jak poslat nekomu data Vodafone? :: Co je lepší WhatsApp nebo Messenger?
Užitečné odkazy