Domovská stránka > J > Jak Pracovat S Úschovnou?

Jak pracovat s úschovnou?

Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak velký soubor lze poslat emailem outlook?

Pro internetový e-mailový účet. například Outlook.com nebo Gmail, je limit velikosti souboru 20 megabajtů (MB) a u účtů Exchange (firemní e-mail) je výchozí kombinovaný limit velikosti souboru 10 MB. Jak se Zazipuje soubor? Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Podle toho, jak zmenšit video aby šlo poslat emailem?

Jak mohu zmenšit videa online?

  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor“.
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.
Jak poslat fotky na email? Odeslání fotografií e-mailem
  1. Vyberte fotografii nebo fotografie, které chcete odeslat (až 10 v jednom e-mailu).
  2. Na panelu nástrojů klikněte na tlačítko Sdílet a z místní nabídky vyberte položku E-mail.

Jak posilat fotky?

Možnosti odesílání / sdílení fotek z mobilu

Messenger, WhatsApp, Google Hangouts…a samozřejmě velká spousta dalších chatovacích nástrojů umožňuje posílat fotky a videa přímo ve svém prostředí. Jednotlivci či celé skupině příjemců přes ně jde velmi rychle a jednoduše odeslat snímek nebo snímky na pár kliknutí.
Podle toho, jak poslat přílohu přes úschovnu?

Posilej.czÚschovna
Velikost zásilky30 GB30 GB
Doba uložení21 dní14 dní
Počet stažení5030

Jak poslat složku fotek?

Fotky si vyber, nakopci do nejake slozky. Na slozku klikni pravym a dej Odeslat a v podnabidce vyber Komprimovana blablabla (ZIP). Vytvori te to jeden soubor, kterej se bude jmenovat podobne tak ja slozka s fotkama. Pokud bude mala, muzes to trapit tim mailem. Také, jak nejlevněji poslat velký balík? Jak nejlevněji poslat balík v roce 2021

Obecně lze říci, že nejlevnější poštovné je u balíků, které se posílají ze sběrného místa na určené výdejní místo daného dopravce. Nejdráže samozřejmě vychází varianta, kdy zásilku vyzvedne kurýr a doručí ji na určenou adresu.

Jak poslat balík Česká pošta?

Poslat balík Českou poštou

V případě České pošty musíte vyplnit papírový podací lístek (podat balík lze i online), ručně nadepsat adresáta a odesílatele na krabici (viz první fotka tohoto článku) a všechno odnést na nejbližší pobočku České pošty.

By Bora Chmela

Jak nahrat soubor na Google disk? :: Jak poslat větší objem dat?
Užitečné odkazy