Co je to tty?
Pokud chcete na telefonu poslouchat a mluvit bez textové podpory, klepněte na TTY vypnuto. Pokud chcete obousměrně používat psaný text, klepněte na Úplný režim TTY. Pokud chcete psát text a slyšet odpověď druhé osoby nahlas, klepněte na TTY HCO.
Jak zjistit historii v mobilu?
Historie prohlížení
- Stačí v pravém dolním rohu displeje ťuknout na tlačítko a vybrat možnost Historie.
- Zobrazí se vám seznam navštívených stránek.
- Kliknutím na položku v historii si stránku otevřete.
Jak získat výpis SMS zpráv?
Zavolej si na operátora, za poplatek ti pošle výpis poštou. Já u T-Mobilu to mám u vyúčtování. Stačilo jen zavolat na operátora. Pokud jde o to, jak zjistit historii volání o2? Kde najdu podrobný výpis hovorů? Podrobný výpis najdete v internetové samoobsluze Moje O2 vždy zdarma ve formátu PDF i v interaktivní podobě. Stačí si vybrat konkrétní vyúčtování a kliknout na Podrobný výpis vpravo.
Jak zjistit výpis hovorů u Vodafone?
V aplikaci Můj Vodafone. Přes operátora Linky péče o zákazníky na *77 (při volání ze sítě Vodafone) nebo na 800 77 00 77 při volání z jiné sítě. V prodejně Vodafonu. Jak nastavit příchozí hovory? Otevřete aplikaci Telefon > klepněte na Další možnosti (tři svislé tečky) > zvolte Nastavení. Krok 2. Klepněte na Upozornění na hovory a vyzváněcí tón.
Jak aktivovat druhý hovor?
Zapnutí, vypnutí či zjištění stavu lze provést v menu vašeho telefonu. Služba je zde často označena jako "Čekání hovoru" , "Služba hovorů na lince", "Druhé volání", "Call Waiting", apod. Způsob ovládání služby u jednotlivých telefonů lze zjistit v návodu k danému telefonu. Jak zapnout druhý hovor? Jak aktivovat nebo deaktivovat čekání hovorů na lince
- V menu najděte „Další nastavení“: Stiskněte Telefon. Stiskněte DALŠÍ. Stiskněte Nastavení.
- Aktivujte nebo deaktivujte čekání hovorů na lince: Za okamžik se zobrazí aktuální nastavení. Stisknutím Čekající hovor tuto funkci aktivujete nebo deaktivujete.
- Dokončete:
Jak přesměrovat mobilní telefon?
Vlastní přesměrování hovorů můžete jednoduše nastavit těmito způsoby:
- v naší samoobsluze T-Mobile, kde níže na stránce naleznete: „Přesměrování hovorů/Přesměrování hovorů – Zrušení služby"
- přímo z menu svého telefonu.
- zdarma za pomocí GSM kódů, které zadáte na klávesnici svého telefonu a odešlete je jako běžný hovor.