Domovská stránka > C > Co Je To Tty?

Co je to tty?

Pokud chcete na telefonu poslouchat a mluvit bez textové podpory, klepněte na TTY vypnuto. Pokud chcete obousměrně používat psaný text, klepněte na Úplný režim TTY. Pokud chcete psát text a slyšet odpověď druhé osoby nahlas, klepněte na TTY HCO.

Přečtěte si více

Jak zjistit historii v mobilu?

Historie prohlížení

  1. Stačí v pravém dolním rohu displeje ťuknout na tlačítko a vybrat možnost Historie.
  2. Zobrazí se vám seznam navštívených stránek.
  3. Kliknutím na položku v historii si stránku otevřete.
Jak obnovit smazanou historii Safari? Chcete-li obnovit náhodně ztracené Safari na iPhonu klikněte Historie Safari, procházejte a vyberte všechny omylem smazané Safari na iPhone. Tuto metodu můžete také použít, pokud hledáte, jak zkontrolovat historii na iPadu poté, co jste jej smazali.

Jak získat výpis SMS zpráv?

Zavolej si na operátora, za poplatek ti pošle výpis poštou. Já u T-Mobilu to mám u vyúčtování. Stačilo jen zavolat na operátora. Pokud jde o to, jak zjistit historii volání o2? Kde najdu podrobný výpis hovorů? Podrobný výpis najdete v internetové samoobsluze Moje O2 vždy zdarma ve formátu PDF i v interaktivní podobě. Stačí si vybrat konkrétní vyúčtování a kliknout na Podrobný výpis vpravo.

Jak zjistit výpis hovorů u Vodafone?

V aplikaci Můj Vodafone. Přes operátora Linky péče o zákazníky na *77 (při volání ze sítě Vodafone) nebo na 800 77 00 77 při volání z jiné sítě. V prodejně Vodafonu. Jak nastavit příchozí hovory? Otevřete aplikaci Telefon > klepněte na Další možnosti (tři svislé tečky) > zvolte Nastavení. Krok 2. Klepněte na Upozornění na hovory a vyzváněcí tón.

Jak aktivovat druhý hovor?

Zapnutí, vypnutí či zjištění stavu lze provést v menu vašeho telefonu. Služba je zde často označena jako "Čekání hovoru" , "Služba hovorů na lince", "Druhé volání", "Call Waiting", apod. Způsob ovládání služby u jednotlivých telefonů lze zjistit v návodu k danému telefonu. Jak zapnout druhý hovor? Jak aktivovat nebo deaktivovat čekání hovorů na lince

  1. V menu najděte „Další nastavení“: Stiskněte Telefon. Stiskněte DALŠÍ. Stiskněte Nastavení.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte čekání hovorů na lince: Za okamžik se zobrazí aktuální nastavení. Stisknutím Čekající hovor tuto funkci aktivujete nebo deaktivujete.
  3. Dokončete:

Jak přesměrovat mobilní telefon?

Vlastní přesměrování hovorů můžete jednoduše nastavit těmito způsoby:

  1. v naší samoobsluze T-Mobile, kde níže na stránce naleznete: „Přesměrování hovorů/Přesměrování hovorů – Zrušení služby"
  2. přímo z menu svého telefonu.
  3. zdarma za pomocí GSM kódů, které zadáte na klávesnici svého telefonu a odešlete je jako běžný hovor.

By Kitchen Golphin

Jak obnovit historii ve Firefoxu? :: Jak obnovit smazanou historii volání?
Užitečné odkazy