Domovská stránka > J > Jak Ziskat Windows 11 Zdarma?

Jak ziskat Windows 11 zdarma?

Tak za prvé, Windows 11 nejsou k dispozici zdarma. Přestože společnost umožnila uživatelům upgradovat své počítače z Windows 10 na Windows 11 zdarma, nikdy nepřestala prodávat licence na nový operační systém. Jedenáctky si tak můžete koupit jako jakýkoliv jiný software.

Přečtěte si více

Jak prejit na Win 11?

Abyste se dostali na tuto obrazovku, postupujte následovně přes tlačítko Start – Nastavení a nakonec volbu Aktualizace a zabezpečení. Pokud se vám zobrazí toto okno, že Upgrade na Windows 11 je připravený, vaše pc splňuje veškeré požadavky pro systém a stačí pouze kliknout na tlačítko Stáhnout a nainstalovat. Proč přejít na Windows 11? To je výborné zejména pro velké monitory. Windows 11 si také konečně pamatují umístění aplikací při práci na více displejích a třeba při odpojení externího monitoru nedojde k jejich přeházení. Nový systém bude bezpečnější. Microsoft sice bude vydávat aktualizace i pro Desítky, ale Jedenáctky budou mít logicky přednost.

Lidé se také ptají, jak spustit bios?

Při spouštění vašeho počítače můžete stisknutím nějaké klávesy odeslat příkaz ke vstupu do BIOSu. Klávesová zkratka pro vstup do BIOSu může být například DEL, ESC, F11, F2 nebo F10. Klávesové zkratky se liší podle značky a typu počítače. Lidé se také ptají, jak nastavit bootování v biosu? Klikněte na volbu Advanced BIOS Features.

  1. Zde kliknout na položku Hard Disk Boot Priority.
  2. Rozbalí se vám nabídka First Boot Device a zde vyberete, na jakém disku máte instalaci operačního systému.
  3. Poté, co si zvolíte CD/DVD/USB, potvrďte ENTER a uložte stiskem klávesy F10.

Také, jak přerušit stahování windows 11?

Pro zrušení nabízení aktualizace stačí:

  1. stiskněte tlačítko Windows + R a napište regedit, případně potvrďte vyskakovací okno.
  2. přejděte na HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Zásady Microsoft Windows Update.
  3. Zde pak vytvořte novou hodnotu DWORD (32bitovou) s názvem TargetReleaseVersion s hodnotou 1.
Jak updatovat Windows 11? Pokud chcete tuto aktualizaci nainstalovat hned, vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update a pak vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud jsou aktualizace k dispozici, nainstalujte je.

Tak jak aktivovat windows 11 bez klíče?

Pokud nemáte digitální licenci nebo kód Product Key, můžete si digitální licenci pro Windows 11 zakoupit po dokončení instalace. Postup: Vyberte tlačítko Start. Vyberte Nastavení > Systém > Aktivace . Jak otestovat počítač pro Windows 11? Na oficiálním webu jej hledejte pod názvem PC Health Check, po nainstalování do české verze Windows se bude jmenovat Kontrola stavu osobního počítače. Jakmile jej spustíte, v horní pruhu klikněte na Zkontrolovat teď. Když bude vše v pořádku, napíše jen stručně Tento počítač splňuje požadavky na Windows 11.

Tak jak urychlit instalaci windows 11?

Microsoft bude aktualizaci na Windows 11 na kompatibilních počítačích nabízet k instalaci postupně prostřednictvím služby Windows Update. Pokud ale nechcete na doručení aktualizace čekat, můžete instalační soubory jedenáctek stáhnout přímo ze stránek Microsoftu.

By Abrahamsen

Proč jsou Windows 11 horší než předchozí generace a jak se vrátit zpět? :: Jak se dostat do Windows 10 Když jsem zapomněla heslo?
Užitečné odkazy