Domovská stránka > J > Jak Smazat Celou Konverzaci Na Instagramu?

Jak smazat celou konverzaci na Instagramu?

Vpravo nahoře v kanálu klepněte na nebo na . Potáhněte prstem doleva (iPhone) nebo klepněte a přidržte (Android) konverzaci, kterou chcete odstranit. Klepněte na Odstranit a akci potvrďte klepnutím na Odstranit. Až konverzaci odstraníte, už se vám v doručených zprávách nebude zobrazovat.

Přečtěte si více

Jak odstranit lidi z chatu?

V mobilním Messengeru: otevřít ho > dole klepnout na prostřední ikonu se dvěma panáky > otevře se seznam "Lidé," nahoře klepnout na ikonu kontaktů (knížka s panákem) > u osoby, kterou chceš smazat klepnou na "i" vedle jména a "Odebrat kontakt" - po tomhle zásahu už by se daná osoba neměla ukazovat jako aktivní a neměla Jak odstranit zprávu z WhatsApp? Chcete-li zprávu odstranit u sebe:

  1. Otevřete WhatsApp a chat se zprávou, kterou chcete odstranit.
  2. Klepněte na zprávu a přidržte ji. Chcete-li odstranit více zpráv najednou, označte klepnutím všechny zprávy, které si přejete odstranit.
  3. Klepněte na ikonu Odstranit > Odstranit u mě.

Jak vymazat SMS v mobilu?

mělo by stačit podržet na zprávě prst a jakmile změní barvu, tak klepnout na ikonu odpadkového koše, která se objeví v horní liště aplikace Zprávy. Jak smazat všechny SMS? Smazat všechny konverzace:

  1. Klepněte na položku Zprávy na domovské obrazovce.
  2. O interface n Messaging, klepněte na ikonu v pravém horním rohu.
  3. Klepněte na položku Odstranit všechna vlákna.
  4. V kontextovém okně klepněte na položku Odstranit.

Jak precist Smazane zprávy na WhatsApp?

Chcete -li si smazanou zprávu WhatsApp přečíst, otevřete oznámení a klepněte na kartu „ZJIŠTĚNO“. Odtud můžete smazanou zprávu přečíst i poté, co ji odstranil odesílatel. Jak odstranit zprávu na Facebooku? Pokud chcete smazat zprávu na Facebooku přes web, klikněte na tři tečky, které se ukážou vlevo od zprávy. Zobrazí se vám možnost "Odebrat" a poté otázka, zda chcete zprávu vymazat jen pro vás, nebo pro všechny v konverzaci. Poté se místo zprávy v chatu objeví hláška "Odebral/a jste zprávu".

Jak poznam že si precetl zprávu na Messengeru?

Zobrazují se vpravo ve zprávě:

  1. : Modré kolečko znamená, že se zpráva odesílá.
  2. : Modré kolečko se značkou zaškrtnutí znamená, že se zpráva odeslala.
  3. : Plné modré kolečko se značkou zaškrtnutí znamená, že se zpráva doručila.
  4. : Po přečtení zprávy se pod ní zobrazí miniatura fotky vašeho přítele nebo kontaktu.
Jak zjistit kdo je aktivni na Messengeru? Lidé, kteří jsou nebo nedávno byli aktivní na Messengeru nebo Facebooku, se zobrazují na kartě Lidé nebo nahoře v seznamu chatů, případně mají u jména nebo fotky . Pokud máte zapnutý Aktivní stav, bude se zobrazovat, že jste aktivní, nedávno aktivní nebo ve stejném chatu jako vaši přátelé a kontakty na tomhle profilu.

Můžete se také zeptat, jak poznat prectenou zprávu?

Zapněte Potvrzení o doručení, abyste zjistili, zda byla vaše textová zpráva doručena příjemci. (Tato možnost vám neřekne, zda byla zpráva přečtena.) Na novějších telefonech otevřete aplikaci Zprávy a přejděte na Nastavení > Pokročilý > Získejte zprávy o doručení SMS.

By Bakemeier Grohmann

Jak vypnout malware? :: Jak smazat celou konverzaci z Messengeru i druhé osobě?
Užitečné odkazy