Domovská stránka > C > Co Znamená Zkopírováno Do Schránky?

Co znamená zkopírováno do schránky?

Kopírování dat do schránky (CTRL+C)

Kopírováním dat do schránky se rozumí vytvoření kopie označeného textu, obrázku nebi jiných dat ve schránce, přičemž to, co bylo do schránky zkopírováno, zůstane v dokumentu na původní pozici nezměněno.

Přečtěte si více

Jak vložit ze schránky?

V dokumentu klikněte na místo, kam chcete položku vložit. Ve schránce proveďte jednu z těchto akcí: Klikněte na šipku dolů vedle položky, kterou chcete vložit, a klikněte na Vložit. Pokud chcete vložit všechno do schránky do vybrané oblasti dokumentu, klikněte na Vložit vše. Pokud jde o to, jak zobrazit schránku? Zobrazení historie schránky (clipboard) provedete stisknutím klávesové zkratky [Windows]+[V]. POZOR: Při restartu počítače se smaže historie schránky, kromě připnutých položek.

Jak překopírovat?

Kopírování buněk pomocí funkce Kopírovat a vložit

  1. Vyberte buňku nebo oblast buněk.
  2. Vyberte Kopírovat nebo stiskněte Ctrl+C.
  3. Vyberte Vložit nebo stiskněte Ctrl+V.
Jak zkopírovat zprávu? Pokud chcete zkopírovat zprávu v chatu, stiskněte a podržte zprávu a zvolte Kopírovat text. Stiskněte a podržte v poli pro psaní a zvolte Vložit. a otevřete tak pole pro psaní zpráv. V poli pro psaní zpráv stiskněte a podržte klávesu a klepněte na Vložit.

Můžete se také zeptat, jak kopírovat text v pdf?

Kopírování specifického obsahu z PDF

Klikněte pravým tlačítkem na dokument a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nástroj pro výběr. Přetažením vyberte text nebo kliknutím vyberte obraz. Klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost Kopírovat. Obsah se zkopíruje do schránky.
Jak Kopírovat fotku? Pro zkopírování obrázku z prohlížeče obrázků do jiné aplikace klikněte na obrázek pravým tlačítkem a zvolte Kopírovat. Obrázek se zkopíruje do schránky, odkud jej můžete vložit do dokumentu v LibreOffice, obrázku v editoru Gimp nebo nějaké další aplikace.

Jak zkopírovat fotku v galerii?

Všechny vpravo označte ( v kroužcích modré zatržítko) a v přes nabídku „Více“(v kruhu tři vodorovné tečky) na spodu disleje dejte „Kopírovat“ > zvolte uložiště, kde máte onu nově vytvořenou složku otevřete ji > a v nabídce dole klikněte na levé „Vložit“. Jak stáhnout obrázek? Jak stáhnout obrázek

Pokud chceme obrázek stáhnout, najdeme ho na stránce v původním umístění nebo si ho zobrazíme samostatně. Nyní na něj klikneme pravým tlačítkem myši. V místní nabídce, kterou nyní vydíme, vybereme „Uložit obrázek jako…„, v počítači pak najdeme umístění, kam si ho uložíme, a potvrdíme Uložit.

Jak do fotky vložit text?

Přidání textu na fotku pomocí textového pole

Na kartě Vložení klikněte ve skupině Text na Textovépole, klikněte kamkoliv do blízkosti obrázku a zadejte text. Pokud chcete změnit písmo nebo styl textu, zvýrazněte text, klikněte na něj pravým tlačítkem a potom vyberte požadované formátování textu na Místní nabídka.

By Alberto Panter

Jak najít zkopírovaný text? :: Jak Zkopirovat text v mobilu?
Užitečné odkazy