Domovská stránka > J > Jak Kopírovat Ze Schránky?

Jak kopírovat ze schránky?

Kopírování a vkládání více položek pomocí schránky Office

  1. Otevřete soubor, ze kterého chcete zkopírovat položky.
  2. Vyberte první položku, kterou chcete zkopírovat, a stiskněte Ctrl+C.
  3. Pokračujte v kopírování položek ze stejných nebo jiných souborů, dokud neshromaždíte všechny položky, které chcete.

Přečtěte si více

Co je Ctrl Z?

Klávesová zkratka Ctrl + Z je jakousi záchranou brzdou. Slouží totiž k návratu zpět. Tento záchranář bez ohledu na to, jaký program právě používáte, vám pomůže vrátit se k poslední akci. Také, jak zkopírovat všechen text? Zkopírování stránky v dokumentu s jednou stránkou

  1. Stisknutím kombinace kláves Ctrl+A na klávesnici zvýrazněte veškerý text v dokumentu.
  2. Stisknutím kombinace kláves Ctrl+C zkopírujte celý zvýrazněný výběr.

Jak na iphonu označit více fotek najednou?

Otevřete Fotky. Na kartě Knihovna klepněte na Všechny fotky a pak na Vybrat. Několik fotek najednou vyberete tak, že na ně klepnete, nebo přes všechny přejedete prstem. Jak se pisou cisla na Macu? Numerické klávesy obvykle slouží k zadávání číslic, můžete jimi však také přesouvat ukazatel a v některých aplikacích je lze použít i k pohybu v dokumentu. Stiskněte klávesu Num Lock. Máte-li na klávesnici samostatný blok numerických kláves, je klávesa Num Lock umístěna v něm.

Může se také zeptat, jak udělat otaznik na macbooku?

Při tomto postupu nejprve zmáčkneme levý Alt (vlevo od mezerníku) a držíme ho stisknutý. Následně na numerické části klávesnice vyťukáme číselný kód 63. Nakonec Alt pustíme a ihned dojde k propsání. Jak napsat Cislice na Macu? stisknutí fn+ písmeno produkuje jednu číslici2. "numlock" fn+F1 stačí togglnout, pak lze psát pouhým stiskem písmen áž do odemčeníTuhle funkci mají i HP, Toshiby, Lenovo ji umí skrytě, ale umí.

Jak udělat ve Wordu kapitálky?

Pokud chcete u textu použít kapitálky, vyberte text a potom na kartě Domů ve skupině Písmo klikněte na šipku v pravém dolním rohu. V dialogovém okně Písmo v části Styl zaškrtněte políčko Kapitálky. Pokud chcete změnu případu vrátit zpět, stiskněte kombinaci kláves CTRL+Z. Jak označit profil na Instagramu? Vpravo dole klepněte na nebo na svůj profilový obrázek a přejděte na svůj profil. Přejděte na fotku nebo video a vpravo nahoře klepněte na (Android) nebo (iPhone). Klepněte na Upravit. Klepněte na Označit lidi a pak na někoho na fotce.

Tak jak označit text?

Ctrl+Shift+End (Home) - označení textu od aktuální polohy kurzoru až na konec (začátek) dokumentu. Ctrl+A – označení celého dokumentu. Speciální znaky) nebo pomocí klávesových zkratek: Ctrl+Shift+mezerník – pevná mezera.

By Cott Rouhoff

Jak zkopírovat část videa? :: Jak oznacit vše ve slozce?
Užitečné odkazy