Domovská stránka > N > Na Jakém Principu Pracuje E-Mail Nebo Služba Www?

Na jakém principu pracuje e-mail nebo služba WWW?

Elektronická pošta funguje tak, že uživatel má na tzv. poštovním serveru u svého poskytovatele (ISP – Internet Service Provider) vyhrazený určitý paměťový prostor (schránku), pro příchozí a odchozí poštu. Aby si je mohl přečíst, musí se s tímto serverem spojit a zprávy uložit na svůj počítač.

Přečtěte si více

Jak poznáme že jde o adresu elektronické pošty?

Jak vypadá adresa elektronické pošty

takto: První část před znakem @ (zavináč) určuje uživatele (zde je to přímo jeho jméno), druhá část určuje místo (počítač), na který má být pošta doručena a na němž má uživatel poštovní schránku: Adresa nesmí obsahovat písmenka s diakritikou, na velikosti písmen nezáleží.
Podle toho, co je to předmět e mailu? Předmět vašeho emailu je zpravidla ta první věc, kterou si příjemce vaší zprávy přečte. Pokud se vám podaří vytvořit takový předmět, který přiměje adresáta vašeho emailu tento e-mail otevřít a přečíst, máte vyhráno.

Co to je elektronická pošta?

Elektronická pošta, zkráceně e-mail, je jedna z nejrozšířenějších služeb pro elektronickou komunikaci, to znamená komunikaci po internetu. Existuje od roku 1965, ale masově se rozšířila až v roce 1996. To byla spuštěna jedna z prvních volně dostupných e-mailových služeb – Hotmail.com od společnosti Microsoft. Také, co je to e mailová schránka? E-mailová schránka neboli mailbox je e-mailová adresa s vlastním názvem - např. [email protected] - která zároveň disponuje datovým prostorem pro uložení e-mailů.

Když to vezmeme v úvahu, jak se provádí připojení k internetu?

Způsoby připojení k internetu

  1. telefonní linka (majitelem linky je telefonní operátor) využívá se modem. dříve se používalo vytáčené připojení, později ISDN a dnes různé varianty DSL.
  2. kabelová přípojka.
  3. bezdrátová datová síť satelitní síť mobilní telefonní síť
  4. elektrická rozvodná síť
  5. jiné možnosti.
Můžete se také zeptat, jak si pojmenovat email? Je-li jednoduše zapamatovatelné, určitě se bude líbit email ve tvaru [email protected] , [email protected] , [email protected] a další. Samozřejmě to vždy není jednoduché a problémy nastanou u těch, co se jmenují například Nový, Veselý a podobně.

Co je za zavináčem?

Zavináč (@) Slovo zavináč je českým názvem pro znak @. V angličtině zavináč nahrazuje spojku at a používá se ve významu „u“ nebo „při“, někdy také „po“ (např. 5 krabiček po 3 librách). Jak vybrat email? Emailová adresa je vaší vizitkou. Email by neměl být zbytečně komplikovaný a dlouhý. Měl by o vás vypovídat vše potřebné a nic víc. Jednoduchý a lehce zapamatovatelný email se vám navíc bude lépe protějšku diktovat.

Pokud jde o to, jak skrýt emaily na seznamu?

1. V poli Zpráva klepněte na možnosti a klepněte na kartu Bcc pro zobrazení Pole Skrytá kopie v záhlaví zprávy. 2. Klikněte na Bcc tlačítko povolit Vyberte Jména: Kontakty V dialogovém okně vyberte distribuční seznam nebo kontakty, kterým chcete poslat e-mail, klikněte na Bcc tlačítko a přidejte je do Bcc čára.

By Carhart

Jak najit MMS? :: Jak funguje e mailová pošta?
Užitečné odkazy