Domovská stránka > J > Jak Na Internet Email?

Jak na internet email?

Technicky vzato je e-mail jednou ze služeb provozovaných v rámci internetové infrastruktury. Výměnu informací prostřednictvím elektronické pošty umožňuje protokol SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). To je protokol určený pro samotnou výměnu zpráv mezi počítači připojenými k Internetu.

Přečtěte si více

Kdy začal na Internetu fungovat e-mail?

E-mail v Internetu (tak jak ho známe dnes) má počátek v roce 1971 (zavedení znaku @) a ve standardu RFC 821 pro přenos elektronické pošty protokolem SMTP, který byl vydán v roce 1982. Jak zjistit nekoho email? Nejzákladnější (a někdy nejúčinnější) vyhledávací strategie, jak zjistit něčí adresu, je googlování. Zkuste následující varianty: „jméno příjmení“ e-mail nebo „jméno příjmení“ zavináč nebo „jméno příjmení“ kontakt.

Jak se posílá email?

Přeposlání e-mailu v příloze

  1. Na počítači přejděte do Gmailu.
  2. Vyberte požadované e-maily.
  3. Klikněte na ikonu možností Přeposlat jako přílohu.
  4. Do pole Komu zadejte příjemce. Příjemce můžete zadat také do polí Kopie a Skrytá kopie.
  5. Přidejte předmět.
  6. Napište text zprávy.
  7. Dole klikněte na Odeslat.
Co to je email? Slovo e-mail vzniklo z anglických slov „electronic“ a „mail“ neboli elektronická pošta a jak už ze samotného názvu vyplývá, e-mail je obdobou normální pošty, ale v elektronické podobě. Díky této službě je možné posílat a přijímat nejen textové zprávy ale i jakékoliv datové soubory (grafické, hudební, tabulkové, …).

Jak vypadá emailová adresa?

Moderní internetová adresa má tvar [email protected], přičemž část před znakem @ je místní část adresy, často uživatelské jméno příjemce zprávy, a část za @ je internetová doména. Podle toho, kdy byl odeslán první email? První e-mail byl odeslán na podzim roku 1971. Přesné datum si nepamatuje ani programátor Ray Tomlinson, neboť e-mail byl v té době jen jedním z jeho mnoha experimentů.

Na jakém principu pracuje e-mail nebo služba WWW?

Elektronická pošta funguje tak, že uživatel má na tzv. poštovním serveru u svého poskytovatele (ISP – Internet Service Provider) vyhrazený určitý paměťový prostor (schránku), pro příchozí a odchozí poštu. Aby si je mohl přečíst, musí se s tímto serverem spojit a zprávy uložit na svůj počítač. Jak zjistit kde mám ucty? Exekutor má možnost velmi snadno zjistit, u jaké banky (nebo u kterých bank), máte účet. Všechny banky totiž mají povinnost ukládat informace i lidech, kteří u nich mají bankovní účet do centrální databáze, kterou spravuje Česká národní banka. Tato databáze není veřejná a přístup k ní má jen omezený okruh lidí.

Také, jak vypátrat email?

Nainstalujte ho pro svůj gmail účet, přihlaste se pomocí Twitteru/Facebooku/Google+. Otevřete (nebo stáhněte) si Google Doc tabulku. Napište jméno, příjmení a webovou doménu člověka, jehož email hledáte. Zkopírujte a vložte všechny výsledky do Gmailu.

By Lizbeth

Jak zjistit email od Instagramu? :: Jak natočit rozhovor?
Užitečné odkazy