Domovská stránka > J > Jak Zapojit Chytrou Domácnost?

Jak zapojit chytrou domácnost?

Zařízení v chytré domácnosti potřebují chytrý telefon, na který stáhnete a nainstalujete aplikaci výrobce. Dalším krokem při zařizování chytré domácnosti je integrace chytrého produktu do mobilní aplikace třetích stran, jako je Google Home, Apple HomeKit nebo Amazon Alexa.

Přečtěte si více

Jak udělat Smart Home?

Mezi nejlacinější alternativy, které jsou prodávány jako “Smart Home”, patří čínský balíček Sonoff. Obsahuje tři elektrické komponenty: přepínač, zástrčku a nástěnný spínač. Za tuto sestavu zaplatíte dohromady řádově stovky českých korun, ale potom musíte nějak vyřešit instalaci. Jakou chytrou domácnost? Pomocí čeho komunikovat s chytrou domácností?

  1. Google Nest Hub Max.
  2. August Wi-Fi Smart Lock.
  3. Ecobee (5th Gen)
  4. Wemo WiFi Smart Plug.
  5. Philips Hue White Starter Kit.
  6. Google Chromecast with Google TV.
  7. Oribt B-hyve.

Jak funguje chytré osvětlení?

Chytré osvětlení IKEA využívá Zigbee Light Link, což je otevřený protokol bezdrátové komunikace. Světla spolu vytvářejí sítě typu "mesh", a mohou si tak předávat mezi sebou informace. Jak udělat chytré osvětlení? Chytré osvětlení se zpravidla skládá z několika žárovek, které jsou vzájemně propojené pomocí bezdrátové technologie a ovládat je můžete spínačem, dálkovým ovladačem i aplikací v mobilu. Nejde přitom o vychytávku vyhrazenou jen pro technologické nadšence, inteligentní osvětlení vám může značně ulehčit život.

Kolik stojí inteligentní dům?

Vše můžete pohodlně ovládat přes svůj chytrý mobil, tablet či PC odkudkoli na světě. Pokud nechcete nemusíte se na tyto technologie vázat a můžete celý systém ovládat klasicky pomocí tlačítek jako v běžném domě. Celkem za vše 288 000 Kč. A to vše dohromady spolu nekomunikuje, přes internet to většinou ovládat nelze. Lidé se také ptají, co do chytre domácnosti? Tipy na chytré doplňky do domácnosti

  • Zásuvka TP-LINK Tapo P100.
  • Žárovka TP-LINK Tapo L530E.
  • Kamera TP-LINK Tapo C200.
  • Termostatická hlavice Fibaro.
  • LED pásky Philips Hue LightStrip v4.
  • Chytrý reproduktor Apple HomePod mini.
  • Stropní svítidlo Xiaomi Yeelight Galaxy Ceiling Light 480.

Jak funguje TUYA?

Tuya je platforma, která posouvá smart home o další krok kupředu. Byla navržena, aby poskytla efektivní řízení jednotlivých chytrých zařízení, což v sobě zahrnuje i monitoring aktuální spotřeby, plnou automatizaci, zajištění bezpečného uložiště a mnoho dalšího. Tuya se zároveň stále vyvíjí a rozšiřuje své působení. Jak funguje ZigBee? Systém ZigBee rozpozná vaši polohu a může tak automaticky rozsvítit, spustit topení, nastavit žaluzie do správné polohy a mnoho dalšího. V okamžiku vašeho odchodu zhasne, aktivuje alarm, sníží teplotu a udělá jakoukoli další činnost, jež mu svěříte. Ušetříte si tak čas, starosti i peníze.

Jak Sparovat IKEA světlo?

Instalujte světelný zdroj a zapněte vypínač. Držte dálkové ovládání max. 5 cm od světelného zdroje a po dobu 10 vteřin tiskněte párovací tlačítko (najdete ho pod víčkem dálkového ovládání). Na dálkovém ovládání se rozsvítí červené světlo a po úspěšném spárování se světlo setmí a jednou zabliká.

By Parthena Penderel

Jaké chytré osvětlení? :: Proč mi hučí počítač?
Užitečné odkazy