Domovská stránka > J > Jak Diktovat Do Google Dokumentů?

Jak diktovat do Google dokumentů?

V prohlížeči Chrome otevřete libovolný dokument Google a v menu klikněte na Nástroje, kde zvolíte hlasové zadávání. Pro zahájení diktování stačí jen kliknout na ikonku mikrofonu, povolit prohlížeči přístup k mikrofonu na vašem Macu a začít diktovat.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit gboard?

Přidání Gboardu zpět do seznamu klávesnic

  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Nastavení .
  2. Klepněte na Systém. Jazyky a zadávání.
  3. Klepněte na Virtuální klávesnice. Spravovat klávesnice.
  4. Zapněte Gboard.
Jak diktovat email? Diktování e-mailů v Outlooku
  1. Spusťte nový e-mail nebo odpověď a přejděte na zprávu > Diktovat. při přihlášení k Microsoft 365 na zařízení s podporou mikrofonu.
  2. Počkejte, až se tlačítko Diktovat zapne a zahájí se naslouchání.
  3. Začněte mluvit a uvidíte text na obrazovce.

Jak zapnout diktování na Macu?

Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému, klikněte na volbu Klávesnice a pak klikněte na volbu Diktování. Klikněte na Zapnuto. Zobrazí-li se výzva, klikněte na Zapnout diktování. Také, jak nastavit řeč? Nastavení mikrofonu

Než nastavíte rozpoznávání řeči, ujistěte se, že máte nastavený mikrofon. Vyberte tlačítko Start a potom vyberte Nastavení > Čas a jazyk > Řeč.

Jak vypnout Google Voice Typing?

“ Současným řešením situace je jednoduše vypnout možnost diktování a zapnout klasickou klávesnici. Pro uživatele, kteří se nechtějí vzdát hlasového psaní textu, je možností také instalace aplikace Gboard (která není problémem s Voice Typing ovlivněna). Jak vypnout hlasové zadávání Google? Máte-li telefon s Asistentem Google, podržte tlačítko plochy, pak klikněte po sobě na ikony Prozkoumat (modrý obdélníček) a Možnosti (tři tečky nad sebou). Otevřete menu Nastavení a vyberte Telefon. Tak se dostanete k možnosti vypnout či zapnout Asistent Google a ovládat i funkci rozeznání hlasu OK Google.

Jak vložit nahrávku do Wordu?

V nabídce Vložit zadejte příkaz Objekt a na kartě Vytvořit ze souboru stiskněte tlačítko Procházet. 5V dialogovém okně Procházet vyhledejte zvukový soubor, který chcete vložit. Označte jej a stiskněte tlačítko Vložit, čímž jej umístíte do dokumentu. Jak převést obrázek na text? Převedení obrázku na text – automatický přepis textu

  1. Přihlašte se na svůj Disk.
  2. Připravte si v počítači zdrojový soubor (jpg, bmp, png, pdf …) s textem. Jestliže máte list papíru, tak je vyfoťte mobilem, nebo naskenujte.
  3. Zdrojový soubor nahrajte na Disk.
  4. Následně na zdrojový soubor klikněte pravým tlačítkem.
  5. To je vše!

Jak diktovat Smajliky?

Používání Diktování na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Když chcete zadat nějaký text, klepněte na tlačítko mikrofonu a začněte mluvit.
  2. Pokud si funkce diktování nebude jistá, jaké slovo jste vyslovili, uvidíte pod daným slovem modrou čáru, abyste mohli zkontrolovat, jestli je přepsané správně.

By Chryste Pineiro

Jak zapnout Diktovani na iphone? :: Jak zapnout diktování na počítači?
Užitečné odkazy