Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Číslo Honor?

Jak zablokovat číslo Honor?

Přejděte do Telefon > > Blokováno > > Černá listina, klepněte na a poté přidejte telefonní čísla, která chcete blokovat. Na obrazovce Telefon klepněte na kartu Kontakty ve spodní části obrazovky, klepněte na kontakt, který chcete blokovat a poté přejděte do > Na černou listinu.

Přečtěte si více

Jak blokovat volání na 1188?

Stejně jako u m-plateb (viz samostatný tip) je možné volání na tato čísla zablokovat. Většinou to najdete někde v samoobsluze. Pokud si nevíte rady, prostě zavolejte na zákaznickou podporu a tam žádejte omezení odchozích hovorů. Jen jedna špatná zpráva, 1188 vám operátor odmítne zablokovat. Jak blokovat číslo o2? Telefonicky – na lince Péče o zákazníky

Zavolejte zdarma na 800 02 02 02, naši operátoři vám SIMku zablokují a poradí, co dál.

Jak zablokovat telefonní číslo u Vodafone?

Další možnosti, jak můžete zdarma zablokovat SIMku:

Zavolejte zdarma na zákaznickou linku *77 (ze sítě Vodafone) nebo na 800 77 00 77 (z jiné sítě). Při volání ze zahraničí volejte na číslo s mezinárodní předvolbou +420 776 977 100 (hovor je účtován jako běžný hovor z navštívené země na české mobilní číslo).
Jak poslat zprávu ze skrytého čísla? Ano, je možné poslat sms i ze skrytého čísla. Probíhá to úplně stejně, tj napíšeš zprávu, vybereš číslo a odešleš.. Ale jestli myslíš poslat smsku aby příjemce neviděl číslo odesílatele, tak to možné není. Použij SMS bránu operátora.

Také, jak zrušit přesměrování hovorů iphone?

Funkce přesměrování hovorů pak lze nastavit i přes Nastavení → Telefon → Přesměrování hovoru. Pokud chcete zkontrolovat stav přesměrovávání, na číselníku zadejte kód *#21# a stiskněte tlačítko pro zahájení hovoru. Pokud chcete funkci vypnout, zadejte *#62#. Pokud ji chcete naopak aktivovat, zadejte *#67#. Jak udělat neznámé číslo? Jak skrýt nebo zobrazit své telefonní číslo

  1. V menu najděte „Volat“: Stiskněte tlačítko Menu. Stiskněte Nastavení. Stiskněte Volat.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte zobrazování svého telefonního čísla: Stiskněte Další nastavení. Stiskněte ID volajícího. Stiskněte Výchozí síť, Skrýt číslo nebo Zobrazit číslo.
  3. Dokončete:

Tak jak volá policie?

Tísňová voláníTelefonní čísla
Policie České republiky158
Rychlá zdravotnická záchranná služba155
Hasičský záchranný sbor České republiky150
Integrovaný záchranný systém České republiky112
2 další řádky Tak jak blokovat číslo na pevné lince? Blokujte telefonní číslo u poskytovatele pevné linky
  1. Zapnutí blokování čísel: Stiskněte *60 a vytočte 1160 na telefonech s rotačním nebo pulzním vytáčením.
  2. Stiskněte *80 a vytočte 1180 na telefonech s rotačním nebo pulzním vytáčením.

Můžete se také zeptat, jak zablokovat telefon na dálku?

Smartphone vám pomůže

Nainstalujte si aplikaci proti ukradení „Najdi můj telefon“ (Find my phone) pro Android nebo „Najdi můj iPhone“ (Find my iPhone) od Applu. Ta vám pomůže telefon při krádeži nebo ztrátě vyhledat a na dálku zablokovat. Existují i další podobné aplikace. Aktivujte možnost šifrování.

By Arezzini

Jak zablokovat volání ze skrytého čísla? :: Jak blokovat volání na 1188?
Užitečné odkazy