Domovská stránka > P > Proč Je Whatsapp Nebezpečný?

Proč je WhatsApp nebezpečný?

Jak se ale nyní ukázalo, upravená aplikace FMWhatsapp verze 16.80.0 představuje pro uživatele velké nebezpečí. Obsahuje totiž mobilního trojského koně Triada, který může nejen spouštět reklamy, ale také vnucovat předplatné či monitorovat SMS zprávy uživatele.

Přečtěte si více

Jak zjistit kdo mě sleduje na WhatsApp?

Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit. Lidé se také ptají, jak být anonymni na whatsapp? Kontakty nelze skrýt, protože aplikace potřebuje k zahájení konverzace telefonní číslo. Telegram, abychom jmenovali jednu z fantastických alternativ dostupných na trhu, pokud nám umožňuje vytvářet a udržovat zachování prostřednictvím přezdívky, funkce, která se po spatření nikdy nedostane na WhatsApp.

Co se děje s WhatsApp?

Záměr je znám už z loňska. V lednu, poté co se ozvala kritika a miliony uživatelů „emigrovaly“ ke konkurenčním aplikacím, WhatsApp změnu o tři měsíce odložil. Od soboty však už půjde do tuhého. Je nutné říct, že z hlediska běžného užívání WhatsAppu nepůjde o dramatickou změnu. Co znamená nahlasit na WhatsApp? Zablokování neznámého telefonního čísla

  1. V aplikaci WhatsApp otevřete chat s daným telefonním číslem.
  2. Klepněte na ZABLOKOVAT.
  3. Klepněte na ZABLOKOVAT nebo NAHLÁSIT A ZABLOKOVAT, čímž dané číslo nahlásíte a zablokujete.

Jak se nabourat do Whatsappu?

Stačí, když budete mít pár desítek vteřin telefon své oběti. Na svém telefonu si budete chtít založit nový WhatsApp účet a místo svého čísla zadáte cizí telefonní číslo, tedy číslo oběti. Poté již jen stačí zvolit ověření přes telefonní hovor, který nadiktuje pin. Jak zjistit aktivitu na WhatsApp? Pomocí funkcí Naposledy a Online můžete zjistit, kdy vaše kontakty naposledy použily WhatsApp nebo jestli jsou právě online. Pokud je některý z kontaktů online, znamená to, že má WhatsApp na svém zařízení spuštěný na popředí a je připojen k internetu. Nemusí to však nutně znamenat, že si přečetl vaše zprávy.

Lidé se také ptají, jak se používá whatsapp?

WhatsApp Messenger je multiplatformní aplikace umožňující výměnu zpráv a multimediálních souborů mezi vlastníky smartphonů pomocí internetu. Kromě textových zpráv uživatelé WhatsApp Messenger si mohou navzájem zasílat obrázky, videosoubory, audiosoubory a polohu na mapě. Jak skryt zprávy na WhatsApp? Archivace individuálního nebo skupinového chatu

  1. V záložce CHATY klepněte na chat, který si přejete skrýt, a přidržte jej.
  2. V horní části obrazovky klepněte na ikonu Archivováno.

Když to vezmeme v úvahu, jak najit kontakt na whatsapp?

Chcete-li vyhledat své oblíbené kontakty přejděte na záložku Chaty a klepněte na ikonu Nový chat. Pokud se vám kontakty nezobrazují: Ujistěte se, že kontakty používají WhatsApp. Ujistěte se, že máte čísla kontaktů ve svém telefonním adresáři uložená.

By Nicholl Helfen

Jak skrýt jméno na WhatsApp? :: Jak spojit 2 notebooky?
Užitečné odkazy