Domovská stránka > J > Jak Zesílit Domaci Wifi?

Jak zesílit domaci WiFi?

Máte doma slabý signál Wi-Fi? Řešení je hned několik v různých cenových hladinách. Zadarmo můžete docílit zlepšení už pouhým přesunem Wi-Fi routeru na jiné místo a případně i lepším natočením antén. Některé routery mají antény interní, ale pokud na vás koukají tři nastavitelné „tyčky“, natočte ty krajní pod úhlem 45°.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak na wifi na zahradě?

Robustnější řešení pro wifi na zahradě je pak třeba venkovní odolný access point. Mně se líbí TP-LINK CPE210. Jde už o profi zařízení s dosahem až 5 kilometrů v pásmu 2,4 GHz (b, g, n). Napájet je lze přes síťový kabel (Poe), což usnadňuje výběr umístění. Kdy byl Internet v ČR? Dne 13.2.1992 probíhá slavnostní oficiální připojení naší republiky k Internetu. K tomuto aktu nedochází nikde jinde, než na pražském ČVUT. Již v roce 1991 byl podáván návrh na vybudování celorepublikové páteřní sítě.

Kdo byl předchůdce internetu?

Za „otce internetu“ jsou ale považováni američtí informatici Vint Cerf a Bob Kahn. Ti navrhli v roce 1974 TCP/IP protokoly, díky kterým můžeme s internetem komunikovat. Kdo se stará o Internet? Nejvyšší autoritou, která kormidlo vývoje Internetu drží nejpevněji, je organizace ISOC (Internet Society), dobrovolné profesní sdružení fungující od roku 1992. Její funkcí je především koordinovat koncepční otázky spojené s Internetem.

Můžete se také zeptat, jak se šíří wi-fi signál?

Nepokládejte Wi-Fi router na podlahu

Neumísťujte Wi-Fi router na zem. Wi-Fi vlny se z routeru zpravidla šíří všemi směry a intenzitu vln u spodu zbytečně pohlcuje podlaha, tedy je vhodnější Wi-Fi router umístit například na polici.
A další otázka, co vidí správce wi-fi? může vidět to co každý jiný správce sítě (pokud by chtěl) tzn. co kde a kdy jsi stahoval, na kterých stránkách kdy a jak dlouho si byl. Dnes pokud jse o stránky s https připojením se už nedá nijak zjistit obsah toho co píšeš. Komunikace je šifrovaná.

Co je Wi-Fi připojení?

Připojení k internetu na bezdrátové síti (Wi-Fi) funguje na principu přenosu dat vzduchem. Tato technologie umožňuje levné, ale přitom stabilní rychlé připojení všude tam, kde není dostupná optická internetová síť. Kdy vznikl Internet ve světě? Kde začal internet

Předchůdce dnešního internetu vznikl už v roce 1969 pod názvem ARPANet (Advanced Research Project Agency Network) a navrhli ho američtí informatici Vint Cerf a Robert Kahn.

Kdy byl Internet zpřístupněn veřejnosti?

6. srpna 1991 byl první web na světě zpřístupněn veřejnosti přes „celosvětovou“ síť.

By Schatz

Co se skrývá za zkratkou Wi-Fi? :: Kdy se vynalezla Wi-Fi?
Užitečné odkazy