Domovská stránka > C > Co Znamená Se Iphone?

Co znamená SE iPhone?

SE je zkratkou pro „Special Edition“. iPhone SE je dostupný v barevných variantách jako souběžně prodávaný iPhone 6S, tedy ve vesmírně šedé, stříbrné, zlaté a růžově zlaté. Telefon svými rozměry pevně kopíruje iPhone 5S, váha je prakticky stejná.

Přečtěte si více

Kdy vyšel iPhone 13?

září 2021 • 05:30

Nové iPhony 13 a 13 Pro jsou v předprodeji od minulého pátku. Do prodeje jdou dnes spolu s novými iPady. Model iPhone 13 Pro zlevnil o tisícovku a startuje na 28 990 korunách, větší model 13 Pro Max zlevnil dokonce o dva tisíce, kdy jeho cena začíná na 31 990 korunách.
Jaký je rozdíl mezi Iphonem a Androidem? Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává.

Pokud jde o to, jaké jsou iphony?

Při měření opsaného obdélníka má obrazovka úhlopříčku 5,42 palce (iPhone 12 mini), 5,85 palce (iPhone X, iPhone XS a iPhone 11 Pro), 6,06 palce (iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11 a iPhone XR), 6,46 palce (iPhone XS Max a iPhone 11 Pro Max), resp. 6,68 palce (iPhone 12 Pro Max). Kolik stál iPhone SE? K dostání je dodnes ve variantách Gold, Silver, Space Gray a Rose Gold. 16GB varianta iPhonu SE stála v zámoří 399 dolarů, 64GB verze pak 499 dolarů, v ČR začínala cena iPhonu SE na 12 990 korunách.

Co znamená SE?

Evropská společnost (neboli Societas Europaea, zkráceně SE) je akciová společnost založená podle práva Evropské unie. Cílem přijetí statutu evropské společnosti bylo nejen odstranění překážek obchodu, ale také přizpůsobení struktur podnikání rozměrům společenství. Kdy zlevní iPhone 13? Sleva padla na iPhone 13 a iPhone 13 mini ve všech barevných i kapacitních variantách. iPhone 13 mini tak začíná už na 18 490 Kč a větší iPhone 13 koupíte jen za 21 490 Kč. Ceny jednotlivých modelů najdete přehledně vypsané níže.

Může se také zeptat, v čem je iphone lepší než android?

Apple má s iOS oproti Androidu obrovskou výhodu a to právě že ovládají jak hardware i software. Apple také vydává pouze telefony ve vyšší cenové kategorii, nebo také ve vyšší střední třídě v případě iPhonu SE 2020. To znamená že iOS a iPhone jdou ruku v ruce a všechny funkce jsou integrované tak jak by měly být. Proč iPhone a ne Android? Rychlejší aktualizace a delší podpora

Dalším důvodem, proč uživatelé iPhonů nikdy nepřejdou na Android, je softwarová podpora. Zatímco u iOS není problém s jedním telefonem získat až sedmiletou softwarovou podporu, u Androidu je běžnou praxí 2 až 3 roky.

Můžete se také zeptat, co je lepší iphone nebo samsung?

Jak si proti sobě stojí nejlepší telefony Samsung a Apple – V nejvyšší třídě nabídne Apple o chlup vyšší výkon a lepší fotoaparát. Samsung naproti tomu sází na stylus v těle, podstatně lepší displej a větší optické přiblížení fotoaparátu.

By Donn Dancy

Co je to internet věcí? :: Jak ovladat iOS?
Užitečné odkazy