Domovská stránka > C > Co Znamená I V Iphone?

Co znamená i v iPhone?

Písmeno S v názvu používá Apple dlouhá léta tradičně pro přístroje, které vycházejí z předchozího modelu. Tak je tomu i letos u iPhonu XS, novinkou je pak zcela nový model XR.

Přečtěte si více

Jak vznikl název Apple?

Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Wayne v roce 1976 založili Apple v garáži rodičů Steva Jobse ve městě Cupertino poblíž San José (v oblasti později nazývané Silicon Valley). Pro získání počátečního kapitálu Jobs prodal svůj mikrobus Volkswagen a Wozniak svou programovatelnou kalkulačku. Můžete se také zeptat, jak jsou iphony po sobe? iPhone

iPhone

iPhone X
Zadní fotoaparát12MP, 4K 60FPS / 1080p 240FPS
Přední fotoaparát12MP
Paměť
Úložiště64 a 256 GiB

Kdy vyšel iPhone 13?

září 2021 • 05:30

Nové iPhony 13 a 13 Pro jsou v předprodeji od minulého pátku. Do prodeje jdou dnes spolu s novými iPady. Model iPhone 13 Pro zlevnil o tisícovku a startuje na 28 990 korunách, větší model 13 Pro Max zlevnil dokonce o dva tisíce, kdy jeho cena začíná na 31 990 korunách.
Když to vezmeme v úvahu, jak vypadal prvni iphone? První iPhone přinesl na svou dobu nevídaně velký displej s úhlopříčkou 3,5“ s rozlišením 480 x 320 pixelů. Oproti většině tehdejších smartphonů, které většinou disponovali nepraktickou mechanickou klávesnicí a malým displejem, vypadal iPhone jako mobil z budoucnosti.

Co je to iPad?

iPad je počítač typu tablet od společnosti Apple. Používá operační systém iPadOS (do roku 2019 iOS). Lze ho použít k prohlížení webu, práci s různými multimediální formáty (fotografie, videa, hudba, knihy a další) nebo kancelářské práci. Co znamená se? SE je označení pro Evropskou společnost, která je založena na právu Evropského společenství a Evropské unie. Posláním Evropské společnosti je usnadnit volný pohyb osob, kapitálu a subjektů po celé EU.

A další otázka, kdo je majitel apple?

Apple

Steve Jobs
ZaměstnavateléApple Pixar NeXT
Kdo je majitel Applu? Ronald Wayne založil společnost Apple spolu se Stevem Jobsem a Stevem Wozniakem. Svůj podíl prodal za směšné stovky dolarů v dobách, kdy měl Apple k celosvětovému fenoménu ještě daleko. Steve Jobs jej později chtěl získat zpět, ale marně.

Kdy vychazi iPhone?

K představení by mělo dojít někdy mezi zářím a říjnem 2022, přičemž datum, kdy vyjde iPhone pro rok 2022 na trh, i ten český, je zatím zahaleno tajemstvím. Pokud vše půjde podle plánu, do konce října 2022 se iPhony začnou vyhřívat na plutech obchodů.

By Engedus Hippen

Jak nabíjet iPhone se? :: Co dělá Zoubková víla?
Užitečné odkazy