Domovská stránka > J > Jak Změřit Can Bus?

Jak změřit CAN bus?

Správně se CAN bus zakončuje na obou koncích odporem 120 ohmu. Pro kontrolu deaktivujte všechna zařízení na CANu (odpojte napájení) a změřte odpor mezi CAN H a CAN L vodiči. Ideální hodnota je 60 ohmů, tedy 2 odpory paralelně. Například hodnota 40 ohmu znamená, že na CAN sběrnici jsou 3 zakončovací odpory.

Přečtěte si více

Co udává šířka datové sběrnice?

Šířka sběrnice udvádí, kolik dat se dostane z grafické paměti do grafického čipu (GPU) za jeden takt. Obvykle bývá 64, 128 nebo 192bitová, u výkonnějších modelů pak 256/384bitová. Širší sběrnice urychluje výrazně přístup GPU k datům, stejně jako vyšší frekvence grafické paměti. Můžete se také zeptat, jak funguje can? Síťový protokol

Data se odesílají v rámcích, každý rámec může obsahovat až 8 datových bajtů. Každý rámec obsahuje kromě datového obsahu tzv. identifikátor, sběrnice CAN nepoužívá žádnou jinou "adresu". Identifikátor definuje obsah přenášené zprávy a zároveň i prioritu zprávy při pokusu o její odeslání na sběrnici.

Co znamená zkratka CAN?

Child Abuse and Neglect, týrání (zneužívání) a zanedbávání dětí, ustálená odborná zkratka (viz též CSA, Child Sexual Abuse) Tak co znamená isa? ISA (zkratka z anglického "Industry Standard Architecture") je termín označující 16bitovou sběrnici, která funguje jako rozšíření základní desky počítače o různé přídavné karty. V současnosti se jedná o již zastaralou technologii a operační systémy Windows Vista a vyšší ji už nepodporují.

Pokud jde o to, co to je rozhraní?

Rozhraní může být: obecně – myšlená čára, která vzájemně odděluje dvě různé entity s velmi odlišnými vlastnostmi. rozhraní (informatika) – zařízení, program nebo formát zajišťující spojení mezi jinými zařízeními nebo programy. Co to je topologie? Topologie (z řeckého topos - místo a logos - studie) je obor matematiky, opírající se o velmi obecný výklad pojmu prostor (topologický prostor). Studuje takové vlastnosti útvarů, které se nemění při oboustranně spojitých transformacích („blízké“ body se transformují opět v „blízké“ body).

Co je to počítačová síť?

Počítačová síť je telekomunikační spojení umožňující vzájemnou komunikaci a výměnu dat propojených počítačů. Jde o souhrnné označení pro: hardware – tj. síťové prvky, kabely, switche, routery, apod.) Podle toho, jak dělíme počítačové sítě podle rozlohy? Počítačová síť - computer network

Počítačové sítě se dělí podle řady kritérií. Například podle velikosti/měřítka na PAN (Personal Area Network), LAN (Local Area Network), CAN (Campus Area Network), MAN (Metropolitan Area Network) či WAN (Wide Area Network).

A další otázka, co je pcie 40?

Hardware PCI Express 4.0 je tu konečně. Polovodičové disky (SSD) a grafické karty s podporou PCIe 4.0 debutovaly v červnu během Computexu 2019. To vše díky AMD. Rychlejší počítačové díly jsou vždy vzrušující vyhlídkou, ale prozatím většinou mluvíme o znatelném zvýšení rychlosti pro M.

By Robson

Kde se používá PDF? :: Co se zapojuje do PCI?
Užitečné odkazy