Domovská stránka > C > Co Je Funkce Smart Tv?

Co je funkce Smart TV?

Ze svého tabletu, mobilního telefonu nebo notebooku můžete v reálném čase přenášet obsah na obrazovku televizoru. To se nazývá "streaming" a u Samsung Smart TV vám s ním pomůže aplikace SmartThings, která umí jak streamovat obsah, tak vaše mobilní zařízení proměnit na dálkové ovládání TV.

Přečtěte si více

Jak poznám Smart TV?

Chytrý televizor je druh televizoru, který je proti standardnímu televizoru vybaven funkcemi, které z televizoru učiní interaktivní nástroj. Na rozdíl od klasického televizoru, u kterého nemají diváci na obsah a čas vysílání žádný vliv, si v případě chytrého televizoru může divák vybrat, co a kdy chce sledovat. Jak udělat z obyčejné TV Smart TV? Co je ale řečeno o Android TV, platí víceméně i pro Google TV. Z Android TV je Google TV, operační systém, který vám nabídnou nejen chytré televize, ale také některé Smart TV boxy včetně Chromecast Google TV. Android TV / Google TV box je snadno ovladatelný a přehledný, což zvyšuje uživatelský komfort.

Jak využít chytrou televizi?

7 funkcí chytrých televizí, které oceníte

  1. Hybridní vysílání Hybridní vysílání, známé pod zkratkou HbbTV, je standardem Evropského ústavu pro telekomunikační normy.
  2. Placené videotéky.
  3. Surfování po internetu.
  4. Přizpůsobení náladě a atmosféře.
  5. Sdílení obsahu z jiných chytrých zařízení
  6. Ovládání domácnosti.
  7. Domácí kino.
Jak udělat z televize chytrou televizi? Jedním z prvních zařízení tohoto typu byl Chromecast. Dnes se hlavně setkáte s tzv. Android TV boxy, které už mají zabudované i Chromecast. Fungují obdobně jako operační systém, který znáte z telefonu, do televize si tedy například můžete stahovat aplikace z Google Play.

Jak se ovlada Smart TV?

Jak ovládat Android TV telefonem?

  1. Stáhněte si aplikaci Android TV Remote Control (můžete jednoduše kliknout i na ikonu výše)
  2. Jakmile ji nainstalujete, máte dvě možnosti spojení s konkrétním Android TV zařízením.
  3. Po úspěšném připojení v aplikaci vyberete dané televizní zařízení
  4. Můžete začít virtuální ovladač používat.
Co to znamená SMART? SMART – zkratka pro „Self-Monitoring Analysis And Reporting Technology“. Používá se k ochraně a předcházení chybám pevných disků. SMART technologie sleduje a analyzuje pevné disky, pak kontroluje jejich stav, a umožňuje zjistit, jestli vznikly nějaké problémy.

Jak funguje Android TV?

Co je Android TV? Operační systém Android je známé prostředí z chytrých telefonů a tabletů, které nyní můžete mít v televizoru. Na velké obrazovce zprostředkuje intuitivní a zábavnou navigaci, bleskurychlé spouštění aplikací a přehrávání videa. Jak spustit Smart Hub? Návod na použití Smart Hub

  1. Na obrazovce Menu vyberte Podpora.
  2. Zvolte položku Kurz Smart Hub.
  3. Přečtěte si zobrazené informace a poté pokračujte na další obrazovku kurzu klepnutím na šipku v pravém horním rohu.
  4. Na této obrazovce budete seznámeni se základním rozložením funkce Smart Hub.

Jak stahovat aplikace do Smart TV Samsung?

Postup instalace aplikace

Spusťte na televizi Smart Hub stisknutím barevného tlačítka na dálkovém ovladači. Šipkami zvolte aplikaci Samsung Apps a spusťte ji. Zvolte tlačítko Stáhnout. Aplikace se nyní nachází na Smart Hubu na obrazovce Další aplikace.

By Shurwood Juhnke

Co to je 4k televize? :: Co je to centrum feedback?
Užitečné odkazy