Domovská stránka > J > Jak Opravit Rozbitý Telefon?

Jak opravit rozbitý telefon?

Postup výměny

  1. Odstraňte prasklé sklo. Pomocí šroubováku budete muset celý telefon rozmontovat. Displej drží k telefonu dvěma bočními pásky, které musíte také odstranit.
  2. Vložte nové sklo. Nové sklo by mělo těsně přiléhat ke zbytku vašeho telefonu. Nejprve je ale potřeba odstranit vnitřní ochranu skla.
  3. Složte telefon.

Přečtěte si více

Co dělat s nefunkčním telefonem?

Vlastníte-li tedy vyřazený mobilní telefon, máte několik možností jak s ním ekologicky naložit. Můžete ho například odnést do sběrného dvora, který se specializuje i na sběr elektroodpadu. Podobnou možností je vrátit mobilní telefon v rámci organizovaného svozu, který se v obcích pořádá většinou jednou do roka. Lidé se také ptají, co dělat když přestane fungovat dotykový displej? Pokud nereaguje displej na dotyk, zkuste tvrdý restart

tvrdým restartem, kdy podržíme buď samotné tlačítko “power” nebo kombinaci tlačítka pro snížení hlasitosti (u některých pro zvýšení hlasitosti) a zapnutí/vypnutí po dobu asi 10 sekund. Všechny operace budou ihned ukončeny a dojde k restartování systému.

Pokud jde o to, proč mi blbne mobil?

Nejprve se pokuste zařízení nabít

Jakkoli to může znít zvláštně, nejčastějším řešením bývá připojení zařízení k nabíječce. Některá zařízení prostě nejde zapnout, pokud nemají určitou danou míru elektrické energie. Často se stává, že takový telefon nejde zapnout ani po připojení k nabíječce.
Když to vezmeme v úvahu, jak restartovat telefon kdyz nereaguje? „Násilný“ restart: Stačí dlouze držet (více než 10 sekund) zapínací tlačítko, čímž dojde k restartu telefonu. Další varianta: Stačí dlouze držet tlačítko napájení + tlačítko hlasitosti dolů nebo nahoru.

Tak Čím slepit mobil?

ZHANLIDA 38522 Lepidlo B7000 15ml (ZHANLIDA B-7000 15ml)

Univerzální lepidlo které je použitelné téměř na jakýkoli povrch ale primárně je určeno pro použití při servisních výkonech – například lepení náhradního dílu na telefon.
Podle toho, kolik stojí oprava sklíčka na mobilu? U některých modelů se jedná o nerozebíratelný díl a je nutné vyměnit celý LCD modul. Výměna samostatného sklíčka se nabízí v případě, kdy došlo k poškození pouze předního skla a daný typ mobilu umožnuje takový způsob výměny. Ceny za lepení skla mobilu se u nás pohybují od 500 Kč. Záleží na modelu telefonu.

Jak na prasklý displej?

Stačí, když budete postupovat podle následujících kroků:

  1. Nasaďte na obrazovku ochranné příslušenství Sklo nebo ochranná fólie zabrání tomu, aby se popraskání a spolu s tím i celý problém ještě více zhoršoval.
  2. Nastavte si na displej zajímavou tapetu.
  3. Oprava vrchní vrstvy displeje.
Kam vyhodit telefon? Další možností je využití červených kontejnerů, kde můžete odevzdat veškerá vysloužilá elektrozařízení. Nejbližší červený kontejner, do kterého můžete vhodit svůj nepoužívaný mobil, najdete podle adresy nebo PSČ na webu cervenekontejnery.cz. Zařízení můžete odevzdat k recyklaci rovněž ve sběrném dvoře.

Když to vezmeme v úvahu, proč nefunguje dotyková obrazovka?

Dotyková obrazovka počítače nemusí reagovat, protože je zakázaná nebo je nutné ji přeinstalovat. Povolte nebo přeinstalujte ovladač dotykové obrazovky pomocí Správce zařízení systému Windows.

By Staffard Haddenham

Jak vypnout Bixby s9? :: Co znamená včetně poplatků?
Užitečné odkazy