Domovská stránka > K > Kde Pracuje Sheldon Cooper?

Kde pracuje Sheldon Cooper?

9) Sheldon neumí řídit, tak se nechává vozit. Jeho představitel Jim Parsons ve skutečnosti rád řídí sám, a když jede jako spolujezdec, dělá se mu zle. 10) Caltech, kde hlavni postavy pracují, skutečně existuje. Jde o zkratku „California Institute of Technology“ a v seriálu někdy komparzují skuteční studenti.

Přečtěte si více

Kdy Sheldon potkal Amy?

06) Amy se poprvé objevila na konci 3. série, kdy Raj a Howard zapsali Sheldona na online seznamku. Daný díl byl mimochodem posledním, kdy se v seriálu (krom pozdějšího camea ve dvoustém dílu) objevila Leslie Winkle. Přesně o 8 let později – počítáno optikou seriálových dílů – se přitom Amy a Sheldon na konci 11. Kde studovala Amy? Je absolventkou Harvardovy univerzity, kde studovala komparativní náboženství a také se začala naplno věnovat herectví.

Kdo dabuje Penny v Teorii velkého třesku?

Hlavní ženské hrdinky Penny a Amy změnily v češtině své hlasy. Stovky fanoušků oblíbeného televizního seriálu ale rozhodnutí kritizují. Jitka Moučková přenechala dabing Penny Radce Přibyslavské. Místo Nikoly Votočkové mluví nyní Amy hlasem Ireny Máchové. Kdo dabuje dva a půl chlapa?

Postavapředstavitelčeský dabér
Walden SchmidtAshton KutcherFilip Švarc
Judith HarperováMarin HinkleHana Ševčíková
Evelyn HarperováHolland TaylorHana Talpová
BertaConchata FerrellOlga Želenská
3 další řádky

Koho dabuje Martin Sobotka?

Od roku 1978 se věnuje dabingu, často namlouvá Adama Sandlera či Caseyho Afflecka. Jeho známou dabingovou rolí je Dave Lister v sitcomu Červený trpaslík, dále například od roku 2014 namlouvá Kaie z Ninjaga, či od roku 2020 dabuje postavu poručíka Paula Stametse v seriálu Star Trek: Discovery. Koho dabuje Aleš Háma v Teorie velkého třesku?

PostavaHerecDabér
Leonard HofstadterJohnny GaleckiAleš Háma
Howard WolowitzSimon HelbergMatěj Hádek (1.–9. série) Petr Neskusil (10.–12. série) Ondřej Izdný (zpěv – 07×06)
Rajesh KoothrappaliKunal NayyarPetr Burian Ondřej Izdný (zpěv – 04×14)

Kdo dabuje maleho Sheldona?

Dokud to jen trochu šlo, dabovalo se vzdor koronaviru, ale nyní už studia zejí prázdnotou. Alespoň ta, v nichž pracuje režisér Michal Michálek, který stojí za českým zněním Teorie velkého třesku i odvozeného Malého Sheldona. Kdo dabuje Moniku z přátel? „Mě taky bavila, byla velice empatická, ale na můj vkus moc ráda vařila a byla moc pořádná,“ práskla na „svou“ Moniku dabérka Pavla Rychlá.

Co je to Bazinga?

Co je Bazinga: Bazinga je výraz popularizovaný Sheldonem Cooperem a obvykle se používá na konci vtipu nebo vtipu a znamená "Dostal jsem tě" nebo "podváděl jsem tě . " To může také být používáno po slovně napadnout někoho, často být používán…

By Trahern

Jak na tvrdy reset iPhone? :: Jak vypnout aplikace po spuštění Mac?
Užitečné odkazy