Domovská stránka > J > Jak Se Pracuje Se Skypem?

Jak se pracuje se Skypem?

Hlavním principem volání přes Skype je, že si voláte s jiným uživatelem, který má také Skype; hovory „Skype-Skype“ jsou pak zcela zdarma, oba uživatelé mohou být na kterémkoli místě na zeměkouli (stačí, když jsou připojeni k internetu) a hovor je poměrně kvalitní.

Přečtěte si více

Jak začít Skypovat?

Chcete tedy začít Skypovat? Potřebujete k tomu počítač vybavený zvukovou kartou a připojený k internetu. Dále je třeba připojit k počítači reproduktory a mikrofon, či kombinovaná sluchátka s mikrofonem (headset). Vše pořídíte v libovolném obchodě s výpočetní technikou. Jak správně Skypovat? Řekněte kontaktu, kdy s ním chcete Skypovat.

Abyste zjistili, zda je kontakt přihlášen, tak se podívejte na ikonu vedle jeho jména. Pokud uvidíte zelenou značku, tak je momentálně dostupný. Pokud je žlutá, tak je právě pryč a šedá ikona znamená, že není připojen.

Jak se připojit na Skype?

Účast na uzavřené události Vysílání schůzky Skype

  1. Klikněte na adresu URL v pozvánce na schůzku.
  2. Na přihlašovací stránce zadejte svoje uživatelské jméno a heslo a klikněte na Přihlásit se.
  3. Na stránce Skype Meeting Broadcast klikněte na Připojit se k události.
Jak vypadá Skype? Skype (počeštěně skajp, sloveso skypovat) je peer-to-peer program, který umožňuje provozovat internetovou telefonii (VoIP) a videohovory, instant messaging jakož i přenos souborů.

Jak funguje Skype v mobilu?

Skype umí za nabitý kredit volat i na pevné linky a mobily. Skype obsahuje funkce pro sdílení fotek, videa a dalších souborů, stačí je odeslat vzduchem. Integrovaný IM komunikátor zprostředkuje chat s jedním nebo více kontakty najednou, a to vše i na displeji telefonu. Jak si vytvořit účet na Skype? Buď tak můžete učinit na webových stránkách https://www.skype.com/cs, kde vpravo nahoře kliknete na možnost Přihlášení a zvolíte volbu Zaregistrujte se, nebo si po instalaci aplikace Skype spustíte úvodní obrazovku programu a ve spodní části uvidíte tlačítko Vytvořit účet.

Co to je Skype?

Komunikační služba postavená na systému peer-to-peer programu, tj. softwaru umožňujícímu výměnu dat mezi uživateli. Skype je rozšířeným programem jak ve světě, tak v ČR. Je určený k internetové komunikaci, webovým telefonátům i videohovorům, psaní zpráv i zasílání souborů. A další otázka, jak volat přes skype zdarma? Volejte zdarma online

Ze Skypu na Skype můžete volat zdarma online až se 100 lidmi prostřednictvím audiokonferencí nebo videokonferencí na libovolném zařízení. Díky online volání zdarma snadno zůstanete v kontaktu s kolegy i přáteli po celém světě.

Jak volat z Teams na Skype?

Abyste mohli zjistit, které licence je potřeba, měl by váš tým technické podpory zobrazovat licence pro doplňky Skypu pro firmy a Microsoft Teams.

  1. Na hlavní obrazovce aplikace Skype pro firmy klikněte na kartu Číselník.
  2. Telefonní číslo zadejte některým z následujících způsobů:
  3. Vyberte Zavolat.

By Kaylee Drumwright

Jak zkopírovat text v Androidu? :: Jak přežít vztah se ženatým mužem?
Užitečné odkazy