Domovská stránka > J > Jak Nastavit Spodní Lištu?

Jak nastavit spodní lištu?

Klikněte pravým tlačítkem myši na hlavní panel a zvolte záložku Nastavení hlavního panelu. Zde zapněte možnost: Automaticky skrývat hlavní panel v režimu plochy (pokud máte pc nebo notebook)

Přečtěte si více

Jak upravit spodní lištu?

nejjistější způsob nastavení a přesunu je tento: Klikněte pravým tlačítkem na ikonu Start a zvolte Vlastnosti. Klikněte na záložku Hlavní panel a v rámci něj najděte rozbalovací menu Umístění hlavního panelu na obrazovce. V něm si jednoduše vyberte umístění panelu (Nahoře, dole, vlevo, vpravo). Jak skryt lištu? Klikněte pravým tlačítkem na ouškem listu a potom klikněte na Vybrat všechny listy v Místní nabídka. Na kartě Domů klikněte na Formát > v části Viditelnost > Skrýt & zobrazit > Skrýt list.

Také, jak odstranit počasí z lišty?

Pokud se vám novinka nelíbí, lze ji také z Hlavního panelu skrýt. Funguje to tak, že kliknete pravým tlačítkem na Hlavní panel, a poté zvolíte »Novinky a zájmy/Vypnout«. Tak by mělo skončit zobrazování aktuálního počasí na Hlavním panelu Windows 10. Jak udělat průhlednou listu? Průhlednost nabídky Start, hlavního panelu a centra akcí se standardně nastavuje v »Start | Nastavení | Přizpůsobení | Barvy«. Přepínač u položky »Nastavit nabídku Start, hlavní panel a centrum akcí jako průhledné«, přepněte do polohy »Zapnuto«. Změna nastavení se ihned projeví.

Jak vypnout informační kanál na hlavním panelu?

Otevření informačního kanálu při najetí myší

Pokud chcete tuto funkci vypnout, klikněte pravým tlačítkem myši na prázdné místo na hlavním panelu, vyberte Novinky a zájmy a výběrem možnosti Otevřít při přechodu myší zrušte zaškrtnutí políčka.
Proč nejde změnit barva hlavního panelu? Musíš v nastavení na kartě Barvy zaškrtnout profil vlastní a potom režim systému tmavý výchozí režim aplikací světlý, efekty zapnuto, automaticky vybrat barvu motivu zaškrtnout a potom by mělo jít zaškrtnout to políčko.

Také, jak změnit barvu okna?

Změna barev v režimu Light

Vyberte Spustit > Nastavení . Vyberte Přizpůsobení >Barvy. V části Zvolte barvuvyberte Light.
Jak změnit barvu oken ve Windows 10? Sdílet

  1. Klepněte pravým tlačítkem myši na tlačítko Start a z nabídky, která se vzápětí zobrazí, vyberte položku Spustit.
  2. Zobrazí se okno Barva a vzhled, v němž jednoduše klepněte na rozbalovací pole Zobrazit směšovač barev.
  3. Nyní uvidíte pole tří posuvníků, pomocí nichž si můžete namíchat barvu doslova podle libosti.

Jak zmensit ikony na iphone?

Ikony na ploše iPhonu, iPadu nebo iPodu touch jsou zvětšené

  1. Pokud na ploše kvůli zvětšení nevidíte ikonu Nastavení, klepněte třemi prsty dvakrát na displej. Tím zobrazení zmenšíte.
  2. Zvětšení vypnete tak, že přejdete do Nastavení > Zpřístupnění > Zvětšení a klepnutím vypnete volbu Zvětšení.

By Gaw Lauterbach

Jak schovat ikonu aplikace? :: Jak zobrazit hlavní panel?
Užitečné odkazy