Domovská stránka > J > Jak Vypnout Id Volajícího?

Jak vypnout ID volajícího?

No a jestli chcete vždy a všem volat anonymně, pak stačí zeleným sluchátkem odeslat kód *31#. Službu znovu aktivujete kódem #31#. A jestli si nechcete pamatovat kódy, pak se podívejte do nastavení. Moje verze Androidu to má pod položkou Volat, Další nastavení a ID volajícího.

Přečtěte si více

Jak blokovat číslo na pevné lince?

Blokujte telefonní číslo u poskytovatele pevné linky

  1. Zapnutí blokování čísel: Stiskněte *60 a vytočte 1160 na telefonech s rotačním nebo pulzním vytáčením.
  2. Stiskněte *80 a vytočte 1180 na telefonech s rotačním nebo pulzním vytáčením.
Jak zablokovat telefonní číslo u Vodafone? Další možnosti, jak můžete zdarma zablokovat SIMku:

Zavolejte zdarma na zákaznickou linku *77 (ze sítě Vodafone) nebo na 800 77 00 77 (z jiné sítě). Při volání ze zahraničí volejte na číslo s mezinárodní předvolbou +420 776 977 100 (hovor je účtován jako běžný hovor z navštívené země na české mobilní číslo).

Pokud jde o to, jak zablokovat telefon na dálku?

Smartphone vám pomůže

Nainstalujte si aplikaci proti ukradení „Najdi můj telefon“ (Find my phone) pro Android nebo „Najdi můj iPhone“ (Find my iPhone) od Applu. Ta vám pomůže telefon při krádeži nebo ztrátě vyhledat a na dálku zablokovat. Existují i další podobné aplikace. Aktivujte možnost šifrování.
Tak jak blokovat sms z určitého čísla? U telefonů, které tuto funkci podporují (např. Samsung), stačí zpravidla podržet prst na zprávě od odesílatele, kterého chceme zablokovat a v nabízeném menu se ukáže položka „Přidat do odmítnutých“ či „Přidat do čísel spamu“.

Pokud jde o to, co je to tty?

Pokud chcete na telefonu poslouchat a mluvit bez textové podpory, klepněte na TTY vypnuto. Pokud chcete obousměrně používat psaný text, klepněte na Úplný režim TTY. Pokud chcete psát text a slyšet odpověď druhé osoby nahlas, klepněte na TTY HCO. Podle toho, jak zjistit příchozí hovory? Příchozí hovory se dají zjistit na základě tzv. identifikace zlomyslného volání (i když se o zlomyslné hovory nejedná) – výpis je možný zajistit pouze pro 1-5 telefonních čísel, která na vaše číslo volají, za poplatek 252 Kč vč. DPH.

Jak funguje aplikace duo?

Google Duo můžete využít k hlasovým hovorům a videohovorům. Všechny hovory se uskutečňují prostřednictvím vašeho mobilního datového tarifu, případně přes Wi-Fi. Nespotřebovávají tedy minuty na volání mobilem. Pokud využíváte mobilní data, můžou se vám účtovat poplatky. Jak zjistit historii volání O2? Kde najdu podrobný výpis hovorů? Podrobný výpis najdete v internetové samoobsluze Moje O2 vždy zdarma ve formátu PDF i v interaktivní podobě. Stačí si vybrat konkrétní vyúčtování a kliknout na Podrobný výpis vpravo.

Jak získat výpis hovorů Vodafone?

V aplikaci Můj Vodafone. Přes operátora Linky péče o zákazníky na *77 (při volání ze sítě Vodafone) nebo na 800 77 00 77 při volání z jiné sítě. V prodejně Vodafonu.

By Brebner Kiefus

Co delat kdyz mi nechodi oznameni na iphonu? :: Jak smazat hovory?
Užitečné odkazy