Domovská stránka > J > Jak Vypnout Cteni Volajiciho?

Jak vypnout cteni volajiciho?

Najdete ji v nastavení telefonu. Stačí otevřít „Nastavení“, přejít do části „Telefon“ a aktivovat službu: „Oznamovat hovory“ (můžete si přitom vybrat, zda má iPhone oznamovat hovory vždy nebo pouze při použití sluchátek či handsfree v autě).

Přečtěte si více

Také, jak vypnout siri oznameni?

Když neslyšíte oznámení Siri

Přejděte do Nastavení > Oznámení > Informovat o oznámeních a ujistěte se, že je funkce Informovat o oznámeních zapnutá.
Jak vypnout cteni Siri? Klepněte na Oznámení. Klepněte na Oznamovat zprávy pomocí Siri. Přepněte přepínač vedle položky Oznamovat zprávy pomocí Siri do polohy zapnuto. Chcete-li zabránit tomu, aby si Siri před odesláním přečetla vaši odpověď, přepněte možnost Odpovídat bez potvrzení.

Může se také zeptat, co znamená když je volaný účastník dočasně nedostupný?

Nedostupný prostě znamená že se s volaným, existujícím číslem nedá momentálně spojit. Jak mluvit s operátorem u Vodafone? Jak se dovolám operátorovi?

  1. Z telefonu v síti Vodafone můžete volat *77.
  2. Z telefonu z ostatních sítí 800 77 00 77.
  3. Pokud máte u Vodafonu pouze Pevný internet nebo Vodafone TV, volejte na 800 77 00 77 a zadejte číslo plátce.
  4. Pokud ještě služby od Vodafonu nemáte, můžete si je objednat na čísle 800 77 77 77.

Když to vezmeme v úvahu, co delat kdyz nemám signál v zahranici?

Pokud potíže přetrvávají i v jiné síti, doporučujeme vám vypnout a zapnout telefon, případně vyzkoušet vaši SIM kartu v jiném zařízení. Pokud bude v jiném telefonu fungovat, ověřte v nastavení vašeho přístroje, zda není zakázán roaming, případně mezinárodní hovory. Lidé se také ptají, co může rušit mobilní signál? Kovové a magnetické materiály mohou rušit signál, což má za následek špatný signál. V některých uzavřených vnitřních prostředích, například v oblasti s vysokou koncentrací vysokých budov v okolí, může být signál telefonu blokován, což má za následek špatný signál.

Také, kde není signál?

Mobilní signál chybí zejména v chráněných krajinných oblastech, národních parcích a hornatých částech naší vlasti, kde se kromě ekonomické nevýhodnosti stavby operátoři potýkají i s dalšími problémy. I přes jejich snahu je v těchto místech zlepšení situace velmi obtížné. Navíc ne vždy se operátor obyvatelům zavděčí. Co znamená Nerusit? Telefon můžete ztlumit pomocí režimu Nerušit. Lze tak ztlumit zvuky, vypnout vibrace a blokovat vizuální vyrušení. Můžete si vybrat, co zablokujete a co povolíte.

A další otázka, jak vypnout nerusit?

Režim Nerušit blokuje hovory od cizích lidí a pouze oznamuje, když přijmete hovory a zprávy od zvolených kontaktů. Otevřete Nastavení a přejděte na Zvuky > Nerušit.

By Judd Radziwon

Co dělat když se mi rychle vybíjí iPhone? :: Co znamená oznameni hovorů?
Užitečné odkazy