Domovská stránka > J > Jak Blokovat Nežádoucí Hovory?

Jak blokovat nežádoucí hovory?

Jestli váš telefon umí blokovat hovory nebo SMS z vybraných čísel, najdete v návodu. Pro telefony s operačním systémem bývají v nabídce aplikace, které umí filtrovat hovory nebo SMS. Obvykle je najdete pod názvem "call blocker", "blacklist" apod.

Přečtěte si více

Jak zablokovat příchozí hovor?

Zablokování nebo odblokování telefonního čísla

  1. Otevřete aplikaci Telefon .
  2. Klepněte na ikonu možností Historie volání .
  3. Klepněte na hovor z čísla, které chcete zablokovat.
  4. Klepněte na Zablokovat / nahlásit spam.
Jak blokovat hovory z ciziny? Jestli běžně na zahraniční čísla nevoláte, můžete si odchozí mezinárodní volání zablokovat na https://www.vodafone.cz/muj/nastaveni-sluzeb/volani-a-sms/?referrer=%2Fpece%2F.

Když to vezmeme v úvahu, jak nahlasit číslo?

Nejdříve vyplňte telefonní číslo, které vám takto volalo a pak jméno subjektu (pokud je vám známo) Dále uvedete telefonní číslo, na které vám bylo voláno a e-mailovou adresu. Na tuto adresu vám bude doručena zpráva obsahující instrukce vysvětlující, jak blokaci dokončit. Jak blokovat nechtene SMS? Informaci o této možnosti naleznete v návodu vašeho mobilního telefonu. U telefonů, které tuto funkci podporují (např. Samsung), stačí zpravidla podržet prst na zprávě od odesílatele, kterého chceme zablokovat a v nabízeném menu se ukáže položka „Přidat do odmítnutých“ či „Přidat do čísel spamu“.

Lidé se také ptají, jak zablokovat číslo na tlačítkovém telefonu?

Jak na blokaci telefonních čísel

  1. Otevřeme Nastavení
  2. Rozklikneme kolonku Telefon.
  3. Zvolíme třetí možnost – Blokování hovorů a identifikace.
  4. Po otevření zvolíme Zablokovat kontakt…
  5. Otevře se seznam kontaktů, ve kterém zvolíme kontakt k blokaci.
Jak blokovat neznámé číslo Iphone? Zapnutí blokování neznámých volajících

Chcete-li zapnout funkci Umlčet neznámé volající, přejděte do Nastavení > Telefon, poté sjeďte dolů a klepnutím na volbu Umlčet neznámé volající tuto funkci zapněte. Hovory od neznámých čísel nevyzvánějí a přesměrovávají se na záznamník. Zobrazují se v historii hovorů.

Jak zablokovat číslo Honor?

Přejděte do Telefon > > Blokováno > > Černá listina, klepněte na a poté přidejte telefonní čísla, která chcete blokovat. Na obrazovce Telefon klepněte na kartu Kontakty ve spodní části obrazovky, klepněte na kontakt, který chcete blokovat a poté přejděte do > Na černou listinu. Může se také zeptat, jak funguje blokování hovorů? Po zablokování konkrétního telefonního čísla se vám jeho vlastník nebude moci dovolat, ani vám nebude smět posílat žádné zprávy. Důležité přitom je, že majitel blokovaného čísla o blokování čísla nebude nijak informován. Při pokusu o hovor se signál prostě zastaví a zprávy nebudou zpracovány.

Lidé se také ptají, jak se dá zablokovat číslo?

Pokud si vás někdo zablokuje, tak dotyčná osoba od vás nebude dostávat žádné zprávy ani iMessage, a ani se nezobrazí žádná notifikace, či upozornění, že jste osobě volali. Pro osobu, která si vás zablokovala, se prakticky jevíte jako někdo, kdo neexistuje.

By Primaveria Sholtis

Jak poznám že si mě někdo zablokoval na telefonu? :: Kolik stojí Ewa?
Užitečné odkazy