Domovská stránka > J > Jak Přenést Oblíbené Položky?

Jak přenést oblíbené položky?

Přidání záložek do Chromu

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  3. Vyberte Záložky. Importovat záložky a nastavení.
  4. Vyberte aplikaci, ze které chcete záložky importovat.
  5. Klikněte na tlačítko Importovat.
  6. Klikněte na Hotovo.

Přečtěte si více

Jak vymazat oblíbené položky Edge?

Microsoft Edge nemá možnost hromadně mazat záložky prohlížeče, ale můžete vymazat všechny záložky odstraněním souboru spartan. edb ve složce Edge ve svém uživatelském profilu. Jak aktivovat záložky? Uspořádání záložek

  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Záložky. Správce záložek.
  3. Přetáhněte záložku nahoru nebo dolů, případně ji přetáhněte do složky vlevo. Záložky můžete také zkopírovat a vložit v požadovaném pořadí.

Kde najdu oblíbené stránky?

Otevření záložky

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Záložky. Pokud se adresní řádek nachází v dolní části obrazovky, přejeďte po něm prstem nahoru. Klepněte na hvězdičku .
  3. Vyhledejte záložku a klepněte na ni.
Kde jsou oblíbené v EDGE? V aplikaci Microsoft Edge
  • V řádku nabídek vyberte nastavení a dalšímožnosti Nastavení .
  • Vyberte vzhled .
  • V části Přizpůsobit panel nástrojůpro Zobrazit panel Oblíbenéproveďte jednu z následujících akcí: Pokud chcete zapnout panel Oblíbené položky, vyberte vždycky.

Jak uložit záložky?

Otevřeme nabídku v pravém horním menu, zvolíme “Záložky” -> “Správce záložek” (alternativně přes Ctrl + Shift + O ). Na nově otevřené kartě klikneme na nabídkové menu v modrém pruhu a vybereme „Exportovat záložky“. Zde už jen vyberte kam chcete HTML soubor se záložkami uložit. Kde jsou uloženy oblíbené položky Chrome? I když jste se rozhodli synchronizovat s účtem Google, prohlížeč Chrome ukládá všechny a všechny záložky do místního souboru na jednotce Windows C.

Jak udělat zálohu záložek?

Klikněte na Záložky a poté úplně vespod na záložkySpráva záložek. Import a záloha a z nabídky zvolte Zálohovat.... Zobrazí se dialog pro uložení zálohy záložek. V okně pro uložení zálohy vyberte místo, kam chcete uložit soubor se zálohou záložek, jenž je ve výchozím nastavení pojmenován bookmarks-"datum". Jak zobrazit záložky? Spusťte Chrome, klikněte na ikonu nabídky, přejděte na „Záložky“ a poté klikněte na „Zobrazit panel záložek“. Případně můžete stisknout Ctrl + Shift + B (v systému Windows) nebo Command + Shift + B (v systému macOS).

Jak obnovit karty Chrome?

Tento příkaz můžete učinit pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + T (Windows) nebo Command + Shift + T (macOS). Lze jej ale vyvolat také po klepnutí pravým tlačítkem do horního okna Chrome a klepnout na možnost “znovu otevřít zavřenou kartu”.

By Elmer Gitzen

Jak obnovit lištu záložek? :: Jak načíst QR kód Samsung?
Užitečné odkazy