Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Epub?

Jak stáhnout ePub?

Jak stáhnout knihu do čteček podporujících ePub

  1. ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu ePub , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače.
  2. v počítači, ve správci souborů (např.
  3. připojte čtečku kabelem k vašemu počítači.
  4. připojená čtečka se ve vašem počítači zobrazí jako nový externí disk.

Přečtěte si více

Tak jak číst epub v mobilu?

Pro čtení e-knih na mobilních telefonech s operačním systémem Android (pro verze 2.2 a vyšší) spolehlivě funguje aplikace Bluefire Reader, který zvládá bez problémů zobrazení i e-knih zabezpečených pomocí Adobe DRM. Vytvořte si své Adobe ID, pokud jej ještě nemáte. Vytvoření účtu trvá méně než minutu. Také, jak otevřít mobi v pc? Mezi pozoruhodné bezplatné programy, které mohou otevírat soubory MOBI, patří Calibre, Stanza, Sumatra PDF, Mobi File Reader, FBReader, Okular a Mobipocket Reader. Soubory MOBI mohou také číst populární čtečky elektronických knih, jako je Amazon Kindle a mnoho chytrých telefonů, které tento formát podporují.

Co je zkratka MOBI?

MOBI je přípona souboru ve formátu Mobipocket. Jedná se o typ souboru využívaný společností Amazon pro zařízení Amazon Kindle. MOBI je formát určený pro elektronické knihy a patří mezi světově nejpoužívanější formáty pro tento účel (vedle např. EPUB, PDB, iBook apod.). Jak převést pdf do epub? Dokumenty PDF, které lze otevřít a číst na čtečkách e-knih, mohou být nutné převést PDF dokumenty do elektronických knih EPUB . S prevod-souboru.cz taková konverze není problém: Stačí nahrát PDF, kliknout na konverzi a stáhnout konečný soubor EPUB. Takže žádný další software nemusí být instalován nebo dokonce zakoupen!

Jakou vybrat čtečku?

Na co se určitě zaměřit při koupi čtečky e-knih

  • Typ displeje – na čtečce se přeci hlavně čte, proto se musí písmenka krásně vykreslovat, jde tedy o jeden z nejdůležitějších parametrů.
  • Velikost displeje – Čím větší displej tím více možností se nabízí pro čtení dokumentů.
Co je to EPUB? EPUB je formát souboru s otevřeným standardem určený pro digitální knihy vyvinutý organizací International Digital Publishing Forum (IDPF).

Co to je čtečka knih?

Čtečky elektronických knih jsou mobilní zařízení sloužící pro četbu elektronických knih či časopisů. Mimo tuto základní funkci nabízí většina nových modelů i doplňkové funkce jako je slovník, přehrávání videí či písniček, audio knihy či webový prohlížeč. Kde koupit Kindle? Kindle

Jak objednat Kindle do Česka

  • Jděte na Mailboxde.cz a založte si zde schránku.
  • Objednejte si Kindle Paperwhite z Amazon.de a jako dodací adresu uveďte svou německou, virtuální.

Co je formát PRC?

PRC soubory jsou doslova digitální knihy uložené ve formátu "Mobi, formát používaný pro Mobipocket Reader. Tyto soubory mohou být uloženy jako chráněné nebo nechráněné soubory. Chráněné soubory jsou šifrována pomocí ochrany autorských práv, která omezuje přístup ostatních zařízení.

By Mattox

Čím se vyznačuje moderní společnost? :: Jak dostat EPUB do Kindle?
Užitečné odkazy