Domovská stránka > J > Jak Vypnout Kopirku?

Jak vypnout Kopirku?

Řešením je nastavení zařízení do eko-režimu, pokud takovou funkci tiskárna podporuje. Tato funkce může v některých případech nastavením snížit kvalitu tisku. Dnešní tiskárny mají často i funkci vypnutí v nečinnosti s nastavením určitého časového intervalu.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak zjistit stav tiskárny?

Otevřete hlavní panel systému Windows, klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu aplikace Smart Panel ( ) a poté vyberte možnost Smart Panel. V softwaru Smart Panel se zobrazí stav tonerových kazet. Jak vyčistit tiskové hlavy? Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu tiskárny na hlavním panelu a dále zvolte položku Head Cleaning (Čištění hlavy). Pokud se nezobrazí ikona tiskárny, přidejte ji podle pokynů v následující části. Postupujte podle pokynů na obrazovce. Indikátor napájení v průběhu čisticího cyklu bliká.

Také, jak vyčistit tiskové kazety?

V závislosti na typu tiskárny vyjměte buď celou cartridge nebo pouze tiskovou hlavu (pokud je to možné) a položte ji tryskami na vlhký kapesník. Z tiskové hlavy se bude postupně uvolňovat inkoust, proto kapesník položte na nějaký omyvatelný předmět. Přibližně po třiceti minutách by měla být tisková hlava opět uvolněná. Jak vyčistit tiskový válec? Optický válec můžete přetřít čisticím roztokem, jaké se běžně používají k čištění CD a optiky. Někdo používá pouze vlhčený ubrousek, namočený v lihu (ne denaturovaný). Pokud máte optický válec, který se dá čistit i bez vyjmutí jen tím, že ho jednoduše otáčíte a stírají nečistoty je to ještě jednodušší.

Může se také zeptat, jak cistit tiskarnu?

Nejprve vyjměte toner a poté vnitřek tiskárny opatrně vytřete mírně vlhkým hadříkem. Po odstranění zbytkového toneru ze všech skulin nechte tiskárnou projít čistící stránku, která by měla sebrat zbývající nečistoty. Při čištění tiskárny zamezte kontaktu tonerového prášku s pokožkou (můžete použít např. Jak vycistit tiskarnu Canon? Windows

  1. Ověřte, zda je tiskárna zapnuta.
  2. Otevřete dialogové okno vlastností tiskárny.
  3. Spusťte hloubkové čištění tiskové hlavy. (1) Klepněte na kartu Maintenance (Údržba). (2) Klepněte na položku Deep Cleaning (Hloubkové čištění).
  4. Zkontrolujte stav tiskové hlavy.

Také, jak vyčistit trysky v tiskárně?

Cartridge opatrně vyjměte a trysky položte na navlhčený papírový kapesník. Můžete použít speciální čisticí kapalinu, která je účinnější. Po několika minutách se začne usazený inkoust rozpouštět a na kapesníku vytvoří inkoustovou skvrnu. Jak obnovit tiskárnu? V závislosti na modelu a ovládací tlačítka se postup může lišit.

  1. Zapněte tiskárnu a otevřete nabídku menu.
  2. Na navigaci v nabídce menu nastavení použijte směrové šipky.
  3. Přejděte na Nastavení zařízení a stiskněte OK.
  4. Nyní vyberte možnost Obnovit nastavení a stisknutím tlačítka OK, kterým spustíte obnovu.

Tak co znamená když je tiskárna offline?

Pokud tiskárna nemůže komunikovat s počítačem, může se zobrazit se stavem offline.

By Nicolea Stanhope

Proč PC nevidí tiskárnu? :: Co dělat když tiskárna špatně tiskne?
Užitečné odkazy